Seks sa 15 godina

• Začetnik teme Začetnik teme Pulija
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Courtney:
Ih,kako ste vi bre...vidite,ja imam 14,moj dragi 18 i on sa mnom ne zeli da spava (mislim zeli,ali zna da ne moze,pa i da mu se nudim,ne bi) jednostavno,svestan je toga da :

1. je opasno po zdravlje imati sexualne odnose pre 16 godine
2.sam ja IPAK jos uvek dete,a da on IPAK nije pedofil

Mozda je 16 pravo vreme,mozda nije...kad god to da uradim,necu se pokajati,jer jedino sto je bitno je imati poverenja u decka i voleti ga i naravno paziti :lol:
Decko ti je u pravu...

Courtney:
Ih,kako ste vi bre...vidite,ja imam 14,moj dragi 18 i on sa mnom ne zeli da spava (mislim zeli,ali zna da ne moze,pa i da mu se nudim,ne bi) jednostavno,svestan je toga da :

1. je opasno po zdravlje imati sexualne odnose pre 16 godine
2.sam ja IPAK jos uvek dete,a da on IPAK nije pedofil

Mozda je 16 pravo vreme,mozda nije...kad god to da uradim,necu se pokajati,jer jedino sto je bitno je imati poverenja u decka i voleti ga i naravno paziti :lol:

AMIN!!!

Slatka mala:
E vala svaka mu cast ako je tako! a sta mislis da on ne spava sa drugim devojkama kad je tako da kazem"ravnodusan"prema tebi?
Nije on ravnodusan prema meni :lol: Mi ne spavamo,sto ne znaci da ne radimo bas nista :lol: A,zasto bih bila sa deckom u koga nemam poverenja? Da on spava s drugima,davno bismo se mi razisli...

tvoja strahovanja, pitanja i dileme su karakteristicni za sve osobe koje zapocinju seksualni zivot. Takodje, sex sa "najboljom ribom u gradu ili frajerom" nije zagarantovan 'dobar' sex. Savetovala bih ti da se opustis i da pokusas sto manje da mislis o tome sta, kako, zasto, koliko ko ima iskustva, sta ce on/ona da misli, sta je bilo pre a sta ce biti posle ......... Ako se preopteretis ovakvim razmisljanjima, to ce uticati na tvoju i njegovu spontanost i opustenost, dakle i na sam cin.
Verovatno svi mi postavljamo i odredjena ocekivanja, narocito kada je u pitanju 'prvi put'. Savetovala bih ti da ne postavis prevelike zahteve ni sebi, ni njemu/njoj, niti situaciji jer cesto upravo jer smo imali preterana ocekivanja bivamo razocarani - iako je objektivno sve bilo u redu.
Sigurno vas dvoje razgovarate i o ovoj temi, slobodno mu/joj i otvoreno reci sve sto mislis, osecas, zelis, pitaj sve sto te zanima.
Sto se tice 'fizickih stvari' - to je individualno. Neke devojke boli vise, druge manje; sto zavisi od vise cinilaca - tvoje konstitucije, opustenosti, zelje, partnera ...... I u vezi sa orgazmom je slicna situacija - nekome je potrebno vise, nekome manje vremena, poneka devojka vec prvi put moze da dozivi orgazam (mada je dosta retko); sto takodje zavisi od vise cinilaca. No, videses i sama/sam, iako zvuci otrcano - "vremenom sve dodje na svoje". Seksualni zivot je nesto sto se postepeno gradi i razvija, najbitnije je da si ti opustena/opusten i sigurna/siguran u to sta hoces a sta neces.
Na tvoje pitanje da li i kada da spavas sa deckom/devojkom ne mogu ja da ti odgovorim vec jedino i iskljucivo ti sama/sam. Kada ti budes mislila/mislio da si 'spremna/spreman' i kada ti budes zelela/zeleo. Dakle, tvoja odluka zavisi od tebe, ne od drugih i ne od situacije i toga da li je ona/on 'savrsen/a'.
Podsecam te da obavezno koristite neki vid zastite, najbolje kondom jer stiti i od nezeljene trudnoce i od brojnih polnih bolesti.
Nadam se da sam ti ublazila neka strahovanja i dala potrebne informacije.

ebo vas bog idem da studiram seksologiju:)))))

U MOJOJ SKOLI SVAKE GODINE IMA PO 5-6 ABORTUSA A NA SVAKE 3-4 GODINE DOBIJEMO I PRINOVU.AKO TREBA DA SE PORODI U NA PRIMER, JULU U MAJU JOJ DAMO DVOJKE I MARS U PICKU MATERINU-NEK MIRUJE DO PORODJAJA. OBICNO KLINKE IZ DRUGOG RAZREDA ZAKEVE SA NEKIM MAMLAZOM IZ CETVRTOG A PORADJAJU SE MATURANTKINJE I TO UGLAVNOM SELJANCICE KOJE ZAJEBE NEKI MALI PRIVREDNIK POKUPIVSI IH NA NEKOM SPLAVU. :?

...ako zaista zelis,mozes i sa 15...ja sam sa 16...
I nemoj da te prevare muskarci sa 'umem da se kontrolishem' forama da nebi postala mlada majka...mnogima se deshava...i mnogi ce hteti da te iskoriste,narocito ako potencirash svoju sexualnost...(za zle jezike ja nisam to radila,i nisam bila u toj situaciji)
I koristi kondom ,molim te...za tvoje buduce dobro. Jednom ces zaista zeleti da budesh majka.

Pulija:

Navescu jedan stih od grupe Letu Stuke:
"Sex je u glavi svi ga slave kao totem..."
Posto sex sve vise postaje opsesija nisam se zacudio kada sam video ovu temu.
Odgovori tipa nekih koje sam do sada procitao mogu te samo zbuniti.
Izvini ako sam direktan ali ili si bila veoma besposlena kada si ovo pisala ili nemas obicaj da razgovaras sa sobom i preispitujes svoje postupke i odluke.
Pa ako ti sama ne znas kada je vreme, ko ce znati !!!

dobro, ako je petnaet rano, slazem se, ali kad je pravo vreme?
jbg, ja sam sa sesnaest, ali mislim i da sam jos cekala ne bi mi nista falilo
mada mislim da je sve to individualno, od osobe do osobe
bitno je da koristis kontracepciju (najbolje kondom) i da prethodno dobro razmislis s kim se upustas u takve avanture, prvi sex nije mala stvar

jer tad..tad sam bio mlaaaad!
A ne..ozbiljno,baš razmišljam..drugar se požaio što mu se extra dopala devojka za koju saznaje da je neko '9x, i sad on odustaje u startu.. s jedne strane, kad dovatim digitron, malo je to godina s moje tačke glediša..s druge strane to je skoro 16...a to i nije tako malo, pogotovo što i on ima malo preko 18.. ne znam...nisam pametan..

P.S. slatka mala je bila u pravu...zefira..nije to bez osnova...već X puta sam to video :wink:

Back