Seks radi mira u kući ?

Tolerancija, razumevanje, paznja, sitne stvari koje cine svaki dan - sve iz ljubavi.
Ukoliko toga nema i to se ne gaji, dzaba sve.
Tačno. To smo upravo i pominjali. Međutim, ako se ja trudim baš oko tih sitnica, koje su i ključ razumevanja, među bračnim partnerima, a lepša polovina, i pored toga histeriše i pokazuje nepoštovanje i bezobrazluk, ko je onda tu kriv i zašto?

Ne muskarce samo, vec vecinu pisanog.
👍
Forum mora da zivi (neko zivi od toga).
u to ne ulazim, ne tice me se, menj je ovdeepo da se druzim.
Meni je sve jasno ali nije sve za iznositi javno.
Razumem sta hoces da kazes,
al ovde si tajno, mozes da pises sta god hoces :)
Ne kacis svoje slike ko npr ja, eto od sinoc je postavljena na fotografijama clanova, i bas me briga, zoves se bird again, nisi koristila svoje pravo ime ko ja i tako. Svako pise koliko je slobodan, svi smo razliciti.

Tačno. To smo upravo i pominjali. Međutim, ako se ja trudim baš oko tih sitnica, koje su i ključ razumevanja, među bračnim partnerima, a lepša polovina, i pored toga histeriše i pokazuje nepoštovanje i bezobrazluk, ko je onda tu kriv i zašto?
Imam kolegu koji se trudio mnogo. Znači sve je radio što bi svaka žena poželela. Kuvao, peglao, sam spremao slavu, vodio decu po lekarima, vrtićima, kasnije se cimao oko učenja, prijemnih itd. Nju je tretirao kao kraljicu, masirao posle njenog posla, vodio svuda na odmore, ubijao se od posla da bi ona mogla svaki salon lepote da obidje, da bude negovana i skockana uvek. I zamisli ona nadje bolji posao, zaposli se kao sekretarica direktorke u lokalnoj firmi. Direktorka se razvede, razvede se i ona. Kreće ženska u lov po firmi, okruženju, menja muskarce kao čarape.... I gle čuda navata jednog idiota ozenjenog koji ima ženu i malu decu ali mlađi od nje jedno 15 godina. Skoro bila saobraćajka i ona i on ni krivi ni dužni najebu od jedne pijane budale i završe u bolnici sa povredama. Pukla bruka. Nije joj valjao muž koji je 20 godina titrao i sve udovoljavao ali se našla ispunjenom da bude švalerka oženjenom pa još da pukne bruka ovakava. Karma je čudo.

Razumem sta hoces da kazes,
al ovde si tajno, mozes da pises sta god hoces :)
Ne kacis svoje slike ko npr ja, eto od sinoc je postavljena na fotografijama clanova, i bas me briga, zoves se bird again, nisi koristila svoje pravo ime ko ja i tako. Svako pise koliko je slobodan, svi smo razliciti.
Ovde sam na nacin koji zelim i kako zelim.

Zasto ”tajno”, mozda postoje ljudi koji ovde dosta toga znaju o meni?

Imam kolegu koji se trudio mnogo. Znači sve je radio što bi svaka žena poželela. Kuvao, peglao, sam spremao slavu, vodio decu po lekarima, vrtićima, kasnije se cimao oko učenja, prijemnih itd. Nju je tretirao kao kraljicu, masirao posle njenog posla, vodio svuda na odmore, ubijao se od posla da bi ona mogla svaki salon lepote da obidje, da bude negovana i skockana uvek. I zamisli ona nadje bolji posao, zaposli se kao sekretarica direktorke u lokalnoj firmi. Direktorka se razvede, razvede se i ona. Kreće ženska u lov po firmi, okruženju, menja muskarce kao čarape.... I gle čuda navata jednog idiota ozenjenog koji ima ženu i malu decu ali mlađi od nje jedno 15 godina. Skoro bila saobraćajka i ona i on ni krivi ni dužni najebu od jedne pijane budale i završe u bolnici sa povredama. Pukla bruka. Nije joj valjao muž koji je 20 godina titrao i sve udovoljavao ali se našla ispunjenom da bude švalerka oženjenom pa još da pukne bruka ovakava. Karma je čudo.
Ćud je ženska, čudna rabota. Istina 1/1. Pa ti budi pametan u svemu tome. Na kraju ne znaš, šta te zadesilo. Prosto ostaješ zatečen i ne možeš da veruješ. Iskreno, ni jednoj ne verujem,pogotovo posle onoga, šta je meni moja uradila.

Ćud je ženska, čudna rabota. Istina 1/1. Pa ti budi pametan u svemu tome. Na kraju ne znaš, šta te zadesilo. Prosto ostaješ zatečen i ne možeš da veruješ. Iskreno, ni jednoj ne verujem,pogotovo posle onoga, šta je meni moja uradila.
Bitno je da si ti druže dobro a ona neka radi šta joj je volja. Nikad ne možeš o nikoga da se ogrešiš ako ga pustiš da ide gde mu volja.

Imam kolegu koji se trudio mnogo. Znači sve je radio što bi svaka žena poželela. Kuvao, peglao, sam spremao slavu, vodio decu po lekarima, vrtićima, kasnije se cimao oko učenja, prijemnih itd. Nju je tretirao kao kraljicu, masirao posle njenog posla, vodio svuda na odmore, ubijao se od posla da bi ona mogla svaki salon lepote da obidje, da bude negovana i skockana uvek.
To nije muž, to je sestra :D

to je jedna azdisotina raspala, bar kako bi mi rekli ovde na jugu

Muž ne ebe pa se žališ ovde?
Onda se javi ovde kod mene na privatnu poštu :lol:
:mmmm::mmmm:

1756123599388.jpeg

Poslednja izmena:
Sto se vazda mora problem traziti ?

Takodje mnogi parovi koji decenijama skupa provode život tako funkcionišu sto skoro pa i ne praktikuju seks

Negde a valjda i sa godinama to dodje samo po sebi
Uvijek je neki problem ako nemas zelje za seksom, rijesi se stvari koje ti prave stres, nerviraju itd , rasprodaj sve sto je problem ,ako si 75 godina onda je to u redu.

Back