Seks prije braka?

Da, i ne razumem ljude koji se "čuvaju". Smešni su mi.

a sto ,majke ti ?
ja ih u potpunosti postujem u toj odluci onoliko koliko postujem one koji upraznjavaju sex pre braka...
a meni su smesni oni koji za neke koje imaju aktivan sexualni zivot ,cak i u vidu casual,nazivaju kurvama isto toliko koilko su mi smesni/e oni/e koje su im fol smesne one sto se "cuvaju".
smesne,smesni ,smesno

apsolutno sam protiv!

za svaku recku pre braka savetujem po 500 očenaša, 100 udaraca bičem i javno gađanje jajima (kokošijim)!

razume se, ovo važi samo za žene!

(mada, što reče neko, pametnija je tema sex POSLE braka)

apsolutno sam protiv!

za svaku recku pre braka savetujem po 500 očenaša, 100 udaraca bičem i javno gađanje jajima (kokošijim)!

razume se, ovo važi samo za žene!

(mada, što reče neko, pametnija je tema sex POSLE braka)

Ја сам више за ирански систем:
Iran-Hanging.jpg

Да знаш како би се декадентна омладина брзо научила моралу!
П.С. Нисам ироничан!

Секс пре брака - грех. Ко жели у царство небеско не сме да практикује блудничење...

Sve su ti lose kazali. Bludnicenje je ustvari precica do raja :mrgreen:
Ne moras ni da umres, vec si tamo.

Salu na stranu, meni je to glupo do zla bola. Moralisanje na stranu, kako BRE mozete da se obavezete na "za ceo zivot" sa nekim za koga ne znate da li vam odgovara sto se sexa tice.
Zamisli udas se, sve divno.... kad tvoj muz se skine , a tebe tuzno gleda 7 cm ? :per:
Ili otkriju da im se svidjaju skroz razlicite stvari? A losh sex= propao brak. Nista ja to ne verujem dok se ne uverim sopstvenim ocima, da ne kazem sopstvenom ........... :mrgreen:

a sta je toliko u sexu nemoralno ?
da je toliko nemoralno valjda se ne bi ni upraznjavao u braku.

Секс (Боже колико не волим овај израз) у браку је дозовљен да би се продужила врста... Секс ван брака је блудничење, исто као и орални и анални секс...
Иначе, ја верујем да ће сваки секс (и онај у браку) ускоро бити превазиђен, а вероватно и забрањен, само да вештачка оплодња још мало напредује...

Back