Seks prije braka?

a sto ,majke ti ?
ja ih u potpunosti postujem u toj odluci onoliko koliko postujem one koji upraznjavaju sex pre braka...
a meni su smesni oni koji za neke koje imaju aktivan sexualni zivot ,cak i u vidu casual,nazivaju kurvama isto toliko koilko su mi smesni/e oni/e koje su im fol smesne one sto se "cuvaju".
smesne,smesni ,smesno

čovek ne može ni da se ne jеbе a da neko ne kaže kako je to smešno ili nejasno :neutral:

Polni nagon je prirodan nagon koji se javlja u pubertetu.

Prirodno je želeti seks s nekim ko ti se dopada, koga voliš.

Uzdržavanje od toga jeste smešno.

Što se neko nije setio da se uzdržava od pišanja, na primer?! (a ne može pišk.enja jer ne sme k.enja :eek: ja još htela da budem fina :eek:)

Pored toga, seks je nešto predivno i meni je ljudi koji se uzdržavaju iskreno žao jer svojom zadrtošću propuštaju nešto lepo, nešto što prija i pritom pljuju one koji se ne uzdrržavaju. A ne znaju kako je.

durex-dry-nonlub.jpg

Što se neko nije setio da se uzdržava od pišanja, na primer?! (a ne može pišk.enja jer ne sme k.enja :eek: ja još htela da budem fina :eek:)

Pored toga, seks je nešto predivno i meni je ljudi koji se uzdržavaju iskreno žao jer svojom zadrtošću propuštaju nešto lepo, nešto što prija i pritom pljuju one koji se ne uzdrržavaju. A ne znaju kako je.

Ja nemam problem sa ljudima koji se uzdrzavaju od sexa, to je apsolutno njihov izbor kao sto je moj izbor da imam sex. Ono sto meni zaista smeta je sto oni sebe dozivljavaju kao neka uzvishena bica, retke biljke :hahaha:
E tu se postavlja pitanje da li oni ne upraznjavaju sex jer zaista veruju u "duhovnu cistotu" koja se postize apstinencijom (mada ja pre mislim da se duhovna cistota postize na druge nacine i da nema veze sa sexom , no nije to sad tema...) ili da ne bi neko prstom uperio u njih? Maltene, "da ne pricha selo". :dash:

Podrzavam.

Samo bih želela da napomenem da to što zagovaram seks pre braka ni slučajno ne znači da zagovaram seks pre 16-17 godina. Minimum. Setih se da ovo čitaju i mnogi mlađi tinejdžeri, pa da ne ispadne da podstičem ili tako nešto.

a ja ne kapiram
brak je neshto shto je chovek osmislio
nije prirodna stvar
i sluzhi da zakonski obavezhe 2 osobe bukvalno na deljenje imovine
koja je razlika izmedju seksa pre i posle braka i zashto je seks posle braka nekima pozheljniji?

Back