Limunovo_Drvo
Veoma poznat
- Poruka
- 13.737
Bog je rekao "Množite se i napunite Zemlju"
hihi
hihi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bog je rekao "Množite se i napunite Zemlju"
hihi

a sto ,majke ti ?
ja ih u potpunosti postujem u toj odluci onoliko koliko postujem one koji upraznjavaju sex pre braka...
a meni su smesni oni koji za neke koje imaju aktivan sexualni zivot ,cak i u vidu casual,nazivaju kurvama isto toliko koilko su mi smesni/e oni/e koje su im fol smesne one sto se "cuvaju".
smesne,smesni ,smesno
čovek ne može ni da se ne jеbе a da neko ne kaže kako je to smešno ili nejasno![]()
ja još htela da budem fina
)

kako si pazljiva
(na moju nesrecu nisam ironican
)Neću da se neko hvata za to što ja ispravljam ponekad ali mislim da kad to činim, činim s debelim razlogom.awwwww napisala si post pa si ga editovalakako si pazljiva
(na moju nesrecu nisam ironican
)

Polni nagon je prirodan nagon koji se javlja u pubertetu.
Prirodno je želeti seks s nekim ko ti se dopada, koga voliš.
Uzdržavanje od toga jeste smešno.
Što se neko nije setio da se uzdržava od pišanja, na primer?! (a ne može pišk.enja jer ne sme k.enjaja još htela da budem fina
)
Pored toga, seks je nešto predivno i meni je ljudi koji se uzdržavaju iskreno žao jer svojom zadrtošću propuštaju nešto lepo, nešto što prija i pritom pljuju one koji se ne uzdrržavaju. A ne znaju kako je.

Polni nagon je prirodan nagon koji se javlja u pubertetu.
Prirodno je želeti seks s nekim ko ti se dopada, koga voliš.
Uzdržavanje od toga jeste smešno.
Što se neko nije setio da se uzdržava od pišanja, na primer?! (a ne može pišk.enja jer ne sme k.enjaja još htela da budem fina
)
Pored toga, seks je nešto predivno i meni je ljudi koji se uzdržavaju iskreno žao jer svojom zadrtošću propuštaju nešto lepo, nešto što prija i pritom pljuju one koji se ne uzdrržavaju. A ne znaju kako je.

Deco nikako! seks je los! Em sto sad ne znate gde vam je dupe a gde glava em sto polne bolesti haraju... dakle asketski celibat!

Pdaaaa...mislim, glupo pitanje mi postavljas.![]()

a ja ne kapiram
brak je neshto shto je chovek osmislio
nije prirodna stvar
i sluzhi da zakonski obavezhe 2 osobe bukvalno na deljenje imovine
koja je razlika izmedju seksa pre i posle braka i zashto je seks posle braka nekima pozheljniji?
Ah da, zaboravio sam na wikipedia.com![]()

a ja ne kapiram
brak je neshto shto je chovek osmislio
nije prirodna stvar
i sluzhi da zakonski obavezhe 2 osobe bukvalno na deljenje imovine
koja je razlika izmedju seksa pre i posle braka i zashto je seks posle braka nekima pozheljniji?