Nikita Kulganov
Buduća legenda
- Poruka
- 38.813
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја не знам шта ћете у пола ноћи овде ни ти ни пајсијеSeks pre braka ?
Mnogi srpski kraljevi su imali seks sa zenama samo onda kad su hteli da imaju decu, a ne da zadovoljavaju svoje niske strasti.
Znaci ko ima seks pre braka je gresnik ?
О сексуалним односима пре брака - Архимандрит Пајсије
Ja ne verujem u nista, cak ne verujem ni da ce mi neko vratiti pare, ako mu pozajmim.је л ти виси крстић на ретровизору и јеси ли већ истетовирао острог на десну плећку
Ne verujes ni u sex pre braka.Ja ne verujem u nista, cak ne verujem ni da ce mi neko vratiti pare, ako mu pozajmim.
Ali zato veruje u Tita.Ne verujes ni u sex pre braka.
ни у шта ал нема везе пара нема само канап нам остајеJa ne verujem u nista, cak ne verujem ni da ce mi neko vratiti pare, ako mu pozajmim.
Ja vurujem brate, video sam ga licno.Ne verujes ni u sex pre braka.
Jesi li ti hteo ovo na Religiju pa si slučajno upao na Ljis?Seks pre braka ?
Mnogi srpski kraljevi su imali seks sa zenama samo onda kad su hteli da imaju decu, a ne da zadovoljavaju svoje niske strasti.
Znaci ko ima seks pre braka je gresnik ?
О сексуалним односима пре брака - Архимандрит Пајсије
lično i personalnoJa vurujem brate, video sam ga licno.
Brate kad ti kazemlično i personalno
Verujem.Brate kad ti kazem
Pa ne bas ulica, ispred skupstine.Verujem.
To ono kad su svi morali da izađu na ulicu da ga dočekaju kad dolazi ili odlazi?
Znači ti si ga video svojim očima u uživo prenosu?Mislim, ja bas nisam bio tu, tad sam bio sa svojom devojkom i radio sam joj sekshual hiling.
aha preko portabl-a, ko sletanje na mesec.Znači ti si ga video svojim očima u uživo prenosu?
A sad jeste, ali nije za tebeA ona tada nije bila udata. Mislim barem ne za mene. Koliko znam...
Ne znam bajo, video sam je sa nekim likom, onako malo glavat, al rekla je da je divan covek. Kad smo stajali i zagrlili se da se pozdravimo u stara vremena, on je svirao iz svog auta i proturio glavu onako...u fazonu: sta radis? kutji !A sad jeste, ali nije za tebe
Pa i treba tako, šta ima da se liže sa tobom, udata ženaNe znam bajo, video sam je sa nekim likom, onako malo glavat, al rekla je da je divan covek. Kad smo stajali i zagrlili se da se pozdravimo u stara vremena, on je svirao iz svog auta i proturio glavu onako...u fazonu: sta radis? kutji !
heh nismo se lizali brate samo smo se zagrlili, drugarski. Ja svaku osobu kojoj radim seksual filing posle je zagrlim, jer to su veoma intimne i profaound stvari. Razumes? Nije kao da smo bili kolege u farici tekstila.Pa i treba tako, šta ima da se liže sa tobom, udata žena
Razumem. Al razume i njen muž, zato je i sviraoheh nismo se lizali brate samo smo se zagrlili, drugarski. Ja svaku osobu kojoj radim seksual filing posle je zagrlim, jer to su veoma intimne i profaound stvari. Razumes? Nije kao