Seks kombinacije..

Interesuje me vas odgovor na jedno tj par pitanja vezanih za ovu temu.. Da li bi ste mogli sa istom osobom da budete u seks kombinaciji godinu, ili chak i vishe, a da prema njoj ne osecate bash nishta? Da se vidjate odprilike jednom u dve nedelje, da se chujete, da prichate o svemu s tom osobom, znachi da ne bude samo zdravo, seks, cao,nego i da znate dosta dobro tu osobu, ali da ne osecate ama bash nishta ? I ako ste imali seks kombinacije, koliko dugo ste se na taj nachin vidjali s nekim od kog ste mogli samo orgazam da dobijete i nishta vishe? Posebno me mushki odgovori interesuju =)
Jel to uopste moguce? Svaki covek ima srce, godinu dana a da neosetis nista? Onda mora da si veoma hladna osoba... mora bar nesto da se oseti. Desi se da mnogo zena imaju "affairs" sa ozenjenim muskarcima i posle toliko vremena se zaljube... i ako su od pocetka znale da je samo seks u pitanju. *** nemozemo da kontrolisemo nase emocije, jace je od nas...

Interesuje me vas odgovor na jedno tj par pitanja vezanih za ovu temu.. Da li bi ste mogli sa istom osobom da budete u seks kombinaciji godinu, ili chak i vishe, a da prema njoj ne osecate bash nishta? Da se vidjate odprilike jednom u dve nedelje, da se chujete, da prichate o svemu s tom osobom, znachi da ne bude samo zdravo, seks, cao,nego i da znate dosta dobro tu osobu, ali da ne osecate ama bash nishta ? I ako ste imali seks kombinacije, koliko dugo ste se na taj nachin vidjali s nekim od kog ste mogli samo orgazam da dobijete i nishta vishe? Posebno me mushki odgovori interesuju =)

Da ne osecam bas nista...ne bih mogao ni jednom, a kamoli godinu dana. Ako seks traje toliko dugo, mora da ima necega.

I onda sigurno das decku da te torba 4-5 puta za redom, i tako nastavi u toku dana, jer ti si previse zaljubljena pa mu neces brojati niti to primetiti.

Dobro bi bilo kad bi on MOGAO 4-5 x na dan!!! ;)
Mozes li ti, Sinnke!!? :cool:
U stvari, kad malo bolje razmislim, imala sam jednu kres kombinaciju bez emocija, sto me bas cudi jer je frajer bio prva liga...
Iako sam emotivac, ostala sam tada emotivno hladna... Pretpostavljam da je razlog bio zato sto sam volela drugog.

Dobro bi bilo kad bi on MOGAO 4-5 x na dan!!! ;)
Mozes li ti, Sinnke!!? :cool:
U stvari, kad malo bolje razmislim, imala sam jednu kres kombinaciju bez emocija, sto me bas cudi jer je frajer bio prva liga...
Iako sam emotivac, ostala sam tada emotivno hladna... Pretpostavljam da je razlog bio zato sto sam volela drugog.

Zavisi od zene.

A druga i prva liga ne idu zajedno.:lol:

Back