DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 58.248
Macka Zagrebacka definitivno.I? Koja je mis foruma?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Macka Zagrebacka definitivno.I? Koja je mis foruma?
Bas je cica. Komunikativna, zeza se, opustena, seksi... Da daaMacka Zagrebacka definitivno.
I nema kompleksa niti je frustrirana.Bas je cica. Komunikativna, zeza se, opustena, seksi... Da daa
To to, bas je faca.I nema kompleksa niti je frustrirana.
He he, to je potpuna glupost što si sad napisao.Sad sve ostale ljubomorne sto nahvalismo Macku, ali jbg to je cinjenica ako se nekome ne svidja njegov problem.
Ne bih bas rekao da je potpuna glupost, mozda za tebe jeste ali generalno ne.He he, to je potpuna glupost što si sad napisao.
Ljubomorna mogu biti samo ukoliko neki moj muškarac gleda drugu, ako i to. Šta me briga za korisnike na Krsti šta misle i ko im se dopada?
pa da, ovo su nikovi ovde. Neko piše potpuno drugačije nego kakva je ličnost inače, ljudi se predstavljaju svakako.Uostaom i mene bas briga za misljenje nekih anonimusa, ovo je virtuelni svet.

KOd mene nema iznenadjenja, what you see is what ypu get :>Ppa da, ovo su nikovi ovde. Neko piše potpuno drugačije nego kakva je ličnost inače, ljudi se predstavljaju svakako.
Obično kada realno upoznamo nekoga koga smo "upoznali" virtuelno često sledi veliko iznenađenje.![]()

Selma je hot, ali ovako karakterno je nekako nepostojeca... Prazna... Ne znam kako da objasnim. Onaj tip zenske sto ne progovara.selma je zakon..
san svakog muskarca..Onaj tip zenske sto ne progovara.
P dobro al bas da toliko ne progovara.. Otkako je postavila fotke... Vise ne progovara....san svakog muskarca..
Hej!!!Selma je hot, ali ovako karakterno je nekako nepostojeca... Prazna... Ne znam kako da objasnim. Onaj tip zenske sto ne progovara.
Al nema veze, oprosticemo joj jer je hot milf plavusa.

Druze, gotivan si mi, stvarno si faca al Selma brate. U ostalom, bolje na startu da znas da je i ja pecam, nego nesto da se foliramo. Postenije, zar ne? Neka pobedi ljubav.Hej!!!![]()
Nema je već dugoDruze, gotivan si mi, stvarno si faca al Selma brate. U ostalom, bolje na startu da znas da je i ja pecam, nego nesto da se foliramo. Postenije, zar ne? Neka pobedi ljubav.
Nema brate, a taman se pojavila, osvezila, sad moramo da rastezemo sa sestrama dok se ne pojavi nova i uzbudljiva.Nema je već dugo![]()