seks i opasnost

• Začetnik teme Začetnik teme MYOB
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
divlja:

pa ima vise. ne mogu svega ni da se setim. nisam nikada probala, pa samo sakupljam ideje i cekam nekoga ko ce biti hrabar i sakojim ce mi biti prijatno. ne mozes to sa svakim. lift je jedna ideja. krov zgrade mi nije pao na pamet, ali je i to dobra ideja. plasim se visine, ali obozavam alpiniste i razmusljam kako bi bilo na vrhu neke planine ili tokom penjanja. pa u kolima u pokretu. gledala neke filmove i jako mi se dopala ideja. i tako, ako tema opstane dovoljno dugo seticu se ja jos necega. bas mi milo sto su ljudi poceli da pisu. eto, dajete mi nove ideje. :D hvala :)

ili (dobro to nije opasno, ali je strasan udar adrenalina) skociti padobranom i na zemlji, kada se spustis, dovatis se sa svojim dragim ili dragom i na sred poljane. ili u balonu. vijdam ih s vremena na vreme kako kruze iznad grada.

BikLav:
Bilo je neceg slicnog, na prozoru na 12. spratu, polovina tela je napolje. To je bilo najuzbudljivije, ona me zvala, muz na dezurstvu...

jos uz vristanje. sad sam se setila jednog filma vudi alena, kada se dvoje seksaju, gledaju kroz prozor, nadgledaju situaciju, posto su im muz i zena u dvoristu, a u sobu ulazi baba i pocne da prica sa njima, aoni ne prestaju. fantasticno. :D

Back