Sejo Kalac

axaxaxaxax... Kakvi ljudi zive na ovoj planeti... Shto je najgore mnogi poshtuju iste il im se chak dive.. E, ovo ne ide na dobro... Proklinjem osobu koja izmisli (turbo) folk... I brenu... I sve!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Neka ga, shto se mene tiche nikad ga necu poshtovati... Ne poshtuju se ljudi zbog para...

Ja postujem svakoga po necemu, s tim sto ja ne mislim da je postovanje Bog zna sta. Nekog postujem zato sto je dobra cerka svojim roditeljima, nekog postujem jer je dobar radnik, nekog postujem jer dobro radi svoj posao, nekog postujem jer je poudavao cerke i pozenio sinove. :D Postujem ja ljude.

Meni izgleda kao vepar :D

pigman.jpg

sejo.jpg

Sta mislite o ovom Bosnjackom popularnom estradnom umjetniku koji para zenska srca?
On je poznat po cuvenom hitu "ala ala, ala to ne valja".
Da li ima na ovom forumu njegovih fanova.
On je porijeklom iz sela Kalace nadomak Rozaja.

Pa, to je ona koza sto muce :D pa, da....onaj "Muuuuuuuuuuu" iz onog crtaća gde vanzemaljci kolju estradne umetnike :D ...odavno sam gledala taj crtani...ima neki lik, zove se Šabac i vodi tu kravu po livadi...retardirano...

da,mislim da se zove jet-set...Se(l)jo Kalac spasava srpske estradne umetnike od vanzemaljaca :lol:...On je nekakav vo u crtacu...i mislim da se lik kojeg pominjes ne zove Šabac,vec Šaban....:p
Kojem ludaku je palo na pamet da stvori taj crtani?!Genije....:-D
paori,JURIIIIIIS!!!

da,mislim da se zove jet-set...Se(l)jo Kalac spasava srpske estradne umetnike od vanzemaljaca :lol:...On je nekakav vo u crtacu...i mislim da se lik kojeg pominjes ne zove Šabac,vec Šaban....:p
Kojem ludaku je palo na pamet da stvori taj crtani?!Genije....:-D
paori,JURIIIIIIS!!!

E, da baš tako!!!!!!!tog lika Šabana zovu Šapke, čini mi se...:D

Back