Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako si ti noramalan, ja nisam,. a gde si to procitao ajde nam pokazi?
prestani da lupetas vise
izgleda je caci zaraza kao pandemijaČovek zaista misli da se portparolka Bele kuće obraća javnosti preko ******* Pavlovic Today i hoće sve nas da ubedi u to.
Zaista ću napustiti ovaj forum, iz zdravstvenih razloga![]()
![]()
![]()
ne on misli ta pavlovic ksendza ima akreditaciju za belu kucu, a zena je jedino vlasnik tog sajtaČovek zaista misli da se portparolka Bele kuće obraća javnosti preko ******* Pavlovic Today
rekao pawle, a?Šef kabineta Trampa Suzi Vajls nije „blokirala“ srpskog predsednika Vučića da prisustvuje događaju u Mar-a-Lagu, kaže Karolina Livit za Pavlović danas.
U čvrstom udarcu dostojnom Zapadnog krila, sekretarka za štampu Karolina Livit kategorično je demantovala neproverene izveštaje da je šefica kabineta predsednika Trampa, Suzi Vajls, zabranila predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da prisustvuje događaju u Mar-a-Lagu.
Teorije zavere – mnoge od njih su lansirane iz antitrampovskih kutaka balkanske štampe – sugerišu da je Vajls zabranila Vučiću ulazak na kapije Trampovog imanja na Floridi. Istina, međutim, deluje manje tajnovito, a više kardiovaskularno.
https://www.novosti.rs/vesti/politi...tparolka-bele-kuce-hitno-oglasila-lazne-vesti
Pogledajte prilog 1724181
Eto, da se zna.
Lepo sam dao link u ovom postuto je ksendzin sajt, nije nikakav medij, platis i ti, pa dobijes isti takav sajt, ili slican
nego je problem sto @Sensei nije zalinkovao gde tacno to pise, ja ne mogu da nadjem ni na tom sajtu
a evo još jednom pod punim imenomVest je objavila na svom sajtu Ksenija Pavlovic McAteer, glavni dopisnik iz Bele Kuće. Misliš da bi ona rizikovala svoju akreditaciju za tako važnu lokaciju da bi se dodvorila (lagala za) AV?
The Pavlovic Today ??? Od celog sveta samo The Pavlovic Today....Do not ShitVest je objavila na svom sajtu Ksenija Pavlovic McAteer, glavni dopisnik iz Bele Kuće. Misliš da bi ona rizikovala svoju akreditaciju za tako važnu lokaciju da bi se dodvorila (lagala za) AV?
Dobro, malo su ga zezali ga, nije uzeo to ime.Šef kabineta Trampa Suzi Vajls nije „blokirala“ srpskog predsednika Vučića da prisustvuje događaju u Mar-a-Lagu, kaže Karolina Livit za Pavlović danas.
U čvrstom udarcu dostojnom Zapadnog krila, sekretarka za štampu Karolina Livit kategorično je demantovala neproverene izveštaje da je šefica kabineta predsednika Trampa, Suzi Vajls, zabranila predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da prisustvuje događaju u Mar-a-Lagu.
Teorije zavere – mnoge od njih su lansirane iz antitrampovskih kutaka balkanske štampe – sugerišu da je Vajls zabranila Vučiću ulazak na kapije Trampovog imanja na Floridi. Istina, međutim, deluje manje tajnovito, a više kardiovaskularno.
https://www.novosti.rs/vesti/politi...tparolka-bele-kuce-hitno-oglasila-lazne-vesti
Pogledajte prilog 1724181
Eto, da se zna.
i onda sledi link sns-ovih novosti, znaci dezinformer se nije ovoliko nisko spustaoŠef kabineta Trampa Suzi Vajls nije „blokirala“ srpskog predsednika Vučića da prisustvuje događaju u Mar-a-Lagu, kaže Karolina Livit za Pavlović danas.
Jel imaš neku vest iz američkih izvora da potvrdi tvoj narativ?Mislim da mi je cudno da vi MAGA genijalci sumnjate u zvanicne izvestaje SVEGA sto postoji na planeti Zemlji, osim kada se to kosi sa vasim narativima.
Ovde je jasno kao dan sta se desilo.
pet puta sam davao link na engleskomi onda sledi link sns-ovih novosti, znaci dezinformer se nije ovoliko nisko spustao
daj nam demanti na engleskom, da malo vezbam svoj ENGLISH, prekopiraj citat i zalinkuj, ili brisi sve
ej sns zna da ce sekta uskoro da bude pohapsena, i sada olajava LIVITOVU?! pa vi ste ga ugasili!
Lepo sam dao link u ovom postu
a evo još jednom pod punim imenom
https://thepavlovictoday.com/the-white-house/
Ako ga zapratiš, izaćiće ti ovo
Pogledajte prilog 1724260
Ali ne zaboravi da je tema linkovana na članak iz novosti.
To ja ne znam, ali mogu da pretpostavim: Akreditovani dopisnici iz Bele Kuće pitaju pitanja a Livit odgovara.Ne, ne, ne i Novosti i svi ostali se linkuju na Pavlovic Today a ne obrnuto
Drugu stvar smo te pitali, kako se protparolka Bele kuće obraća javnosti i da li je moguće da je to rekla samo ovoj Kseniji u poverenju
davao si naslovnu stranicu pavlovicke, a nigde nema da LIVITOVA to zaista kaze sto novosti pisu, pa ja zakljucujem da su se nasmrkali kao na dezinformeru, i sada laju... mozda imaju fiks ideju da otrgnu srbiju od zapada i gurnu u zagrljaj rusije?pet puta sam davao link na engleskom
Evo i tebe da pitam: Da li misliš da bi ona rizikovala akreditaciju za Belu Kuću, od čega inače živi, da laže za Vučića?
pa naravno, običan svet ne zna političare po svetu niti ih zanima to.Svet zna da Srbija postoji samo zbog Djokovića i Jokića
dopisnica bele kuce? a dopisuje sama sebi na svom sajtu, samo jos da procitam taj dopis navod livitove