Šef kabineta Trampa nije zabranio Vučiću da prisustvuje događaju u Mar-a-Lagu, potvrđuje Karolina Livit

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Čovek zaista misli da se portparolka Bele kuće obraća javnosti preko ******* Pavlovic Today i hoće sve nas da ubedi u to.

Zaista ću napustiti ovaj forum, iz zdravstvenih razloga :hahaha: :hahaha: :hahaha:
izgleda je caci zaraza kao pandemija
pa ovaj sensei i jeste njihov, nije nas opozicija? botuje znaci
ja sam ranije mislio da je nas, da je razuman, kada ono

Čovek zaista misli da se portparolka Bele kuće obraća javnosti preko ******* Pavlovic Today
ne on misli ta pavlovic ksendza ima akreditaciju za belu kucu, a zena je jedino vlasnik tog sajta

velike medijske kuce mogu da imaju akreditacije, a ona je solo strelac, mozda je muz izdrzava,a ona tako piskara i putuje na kanski fest itd

da posebno to ludilo da porparolka demantuje nesto sto je spin, a da bi sa njim pokrili aleks vuci sto nije primljen na donorskoj za BAJRONA, ona nije bila u mar a lagu

Šef kabineta Trampa Suzi Vajls nije „blokirala“ srpskog predsednika Vučića da prisustvuje događaju u Mar-a-Lagu, kaže Karolina Livit za Pavlović danas.

U čvrstom udarcu dostojnom Zapadnog krila, sekretarka za štampu Karolina Livit kategorično je demantovala neproverene izveštaje da je šefica kabineta predsednika Trampa, Suzi Vajls, zabranila predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da prisustvuje događaju u Mar-a-Lagu.

Teorije zavere – mnoge od njih su lansirane iz antitrampovskih kutaka balkanske štampe – sugerišu da je Vajls zabranila Vučiću ulazak na kapije Trampovog imanja na Floridi. Istina, međutim, deluje manje tajnovito, a više kardiovaskularno.

https://www.novosti.rs/vesti/politi...tparolka-bele-kuce-hitno-oglasila-lazne-vesti
Pogledajte prilog 1724181
Eto, da se zna.
rekao pawle, a?
ti si izgleda neka ameba-ćaci?

to je ksendzin sajt, nije nikakav medij, platis i ti, pa dobijes isti takav sajt, ili slican

nego je problem sto @Sensei nije zalinkovao gde tacno to pise, ja ne mogu da nadjem ni na tom sajtu
Lepo sam dao link u ovom postu
Vest je objavila na svom sajtu Ksenija Pavlovic McAteer, glavni dopisnik iz Bele Kuće. Misliš da bi ona rizikovala svoju akreditaciju za tako važnu lokaciju da bi se dodvorila (lagala za) AV?
a evo još jednom pod punim imenom
https://thepavlovictoday.com/the-white-house/

Ako ga zapratiš, izaćiće ti ovo

1746521446526.png

Ali ne zaboravi da je tema linkovana na članak iz novosti.

Vest je objavila na svom sajtu Ksenija Pavlovic McAteer, glavni dopisnik iz Bele Kuće. Misliš da bi ona rizikovala svoju akreditaciju za tako važnu lokaciju da bi se dodvorila (lagala za) AV?
The Pavlovic Today ??? Od celog sveta samo The Pavlovic Today....Do not Shit

Šef kabineta Trampa Suzi Vajls nije „blokirala“ srpskog predsednika Vučića da prisustvuje događaju u Mar-a-Lagu, kaže Karolina Livit za Pavlović danas.

U čvrstom udarcu dostojnom Zapadnog krila, sekretarka za štampu Karolina Livit kategorično je demantovala neproverene izveštaje da je šefica kabineta predsednika Trampa, Suzi Vajls, zabranila predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da prisustvuje događaju u Mar-a-Lagu.

Teorije zavere – mnoge od njih su lansirane iz antitrampovskih kutaka balkanske štampe – sugerišu da je Vajls zabranila Vučiću ulazak na kapije Trampovog imanja na Floridi. Istina, međutim, deluje manje tajnovito, a više kardiovaskularno.

https://www.novosti.rs/vesti/politi...tparolka-bele-kuce-hitno-oglasila-lazne-vesti
Pogledajte prilog 1724181
Eto, da se zna.
Dobro, malo su ga zezali ga, nije uzeo to ime.

Ali ajde nek ih demantuje - Nije tačno da sam hteo da uđem kao Alex Vuchi nego kao Endrju Drazhich

i onda sledi link sns-ovih novosti, znaci dezinformer se nije ovoliko nisko spustao

daj nam demanti na engleskom, da malo vezbam svoj ENGLISH, prekopiraj citat i zalinkuj, ili brisi sve

ej sns zna da ce sekta uskoro da bude pohapsena, misle zbrisali su za sva vremena, i sada olajava LIVITOVU?! pa vi ste ga ugasili!

i onda sledi link sns-ovih novosti, znaci dezinformer se nije ovoliko nisko spustao

daj nam demanti na engleskom, da malo vezbam svoj ENGLISH, prekopiraj citat i zalinkuj, ili brisi sve

ej sns zna da ce sekta uskoro da bude pohapsena, i sada olajava LIVITOVU?! pa vi ste ga ugasili!
pet puta sam davao link na engleskom

Ne, ne, ne i Novosti i svi ostali se linkuju na Pavlovic Today a ne obrnuto

Drugu stvar smo te pitali, kako se protparolka Bele kuće obraća javnosti i da li je moguće da je to rekla samo ovoj Kseniji u poverenju
To ja ne znam, ali mogu da pretpostavim: Akreditovani dopisnici iz Bele Kuće pitaju pitanja a Livit odgovara.

pet puta sam davao link na engleskom
davao si naslovnu stranicu pavlovicke, a nigde nema da LIVITOVA to zaista kaze sto novosti pisu, pa ja zakljucujem da su se nasmrkali kao na dezinformeru, i sada laju... mozda imaju fiks ideju da otrgnu srbiju od zapada i gurnu u zagrljaj rusije?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back