Крими Миле
Zainteresovan član
- Poruka
- 183
најбоље је кад дотична промаши крило!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma to je skroz fine..ako se i drug slaze narawno![]()
aha stvarno je ugodno moram da priznam al ne kod najboljeg druga koji ti je ko brat.......da li bi bratu seli u krilo
Zdravo svima,
interesuje me vaše mišljenje da li je ok da drugarica sedne na koleno drugara dok npr nešto čekaju i u tako nekim situacijama, ili to ne dolikuje prijateljima ma koliki god ortaci bili?
ima i anketa
Ja bas kod slatkog necu da sednem![]()
ma ne znam, mozhda je to 0k, ali ja u glavi imam bash neshto protiv toga zato shto gledam moje derugarice, one netje da sede kod bilo kog druga, nego samo kod onih koji su njima lepi ili slatki... i to izgleda nenormalno jadno, zato shto ako ona sedi na kolenu druga iz prijateljstva, onda mozhe da sedi kod bilo koga, a ne samo kod ovih shto su slatki....
i na exqrziji u basu su se svadjale koja tje da se nasloni na tog slatkog...![]()
ma ne znam, mozhda je to 0k, ali ja u glavi imam bash neshto protiv toga zato shto gledam moje derugarice, one netje da sede kod bilo kog druga, nego samo kod onih koji su njima lepi ili slatki... i to izgleda nenormalno jadno, zato shto ako ona sedi na kolenu druga iz prijateljstva, onda mozhe da sedi kod bilo koga, a ne samo kod ovih shto su slatki....
Pa, neko moze pogresno da shvati kada neka devojka sedne nekom momku u krilo! A i blesavo je ako nisu u vezi!![]()