Sedenje na kolenu drugara?

sedenje na kolenu drugara?

• da, to je skroz ok

• ne, to prekoračuje prijateljstvo

• joj nemam pojma

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ja uvek(mislim kad nema mesta,ili tako kad mi se cefne)sednem drugu u krilo.......ne svakom,logicno,nego onim najboljim frendima,i u tome ne vidim nishta loshe,ako ostali to misle nek mi kazu,a ne da me ogovaraju,i sad de ne 'sujem mlogo.Al i onako me bash i ne zanima mnogo!jedino ima jedan problem,2 od 5 naj-drugara su malo mnogo sitnije gradje od mene.......nisam debela,nego visoka.........pa im cesto utrne noga....................shta cu ja

al je zato ovaj treci k'o od brega odvaljen.....meni super,uvek imam gde da sednem

Zdravo svima,
interesuje me vaše mišljenje da li je ok da drugarica sedne na koleno drugara dok npr nešto čekaju i u tako nekim situacijama, ili to ne dolikuje prijateljima ma koliki god ortaci bili?
ima i anketa

Ama deco nece je taj pojesti, sto devojcica da stoji i krivi kicmu, ako ne mora...eh kad se samo setim slicnih situacija...;), pa ostali smo zivi i posle sedenja u krilu, a kamoli na kolenu...:)

ma ne znam, mozhda je to 0k, ali ja u glavi imam bash neshto protiv toga zato shto gledam moje derugarice, one netje da sede kod bilo kog druga, nego samo kod onih koji su njima lepi ili slatki... i to izgleda nenormalno jadno, zato shto ako ona sedi na kolenu druga iz prijateljstva, onda mozhe da sedi kod bilo koga, a ne samo kod ovih shto su slatki....

ma ne znam, mozhda je to 0k, ali ja u glavi imam bash neshto protiv toga zato shto gledam moje derugarice, one netje da sede kod bilo kog druga, nego samo kod onih koji su njima lepi ili slatki... i to izgleda nenormalno jadno, zato shto ako ona sedi na kolenu druga iz prijateljstva, onda mozhe da sedi kod bilo koga, a ne samo kod ovih shto su slatki....

e tako i neke moje drugarice.....to bas nije lepo

:dontunderstand: To meni nema smisla...:confused:

Back