SEDAM gladnih godina

joca111:
Ko god zna bilo sta o Evropskoj Uniji i svim njenim protokolima i odredbama moze samo da se smeje na ovo sto je napisano!
Apsolutno nijedan uslov Kosovo nece ispuniti u narednih bar 10 godina, a kamoli vecinu ili sve!

Prva stvar, Evropi ne trebaju teroristi, sverceri robljem ,oruzjem i drogom, a da bi se samo to promenilo potrebno ce im biti mnogo vremena!
Mozda ih i puste , ako i dalje budu koristili Srbe kao taoce dole, ipak im je to specijalnost, pa budu pretili: " Pustite nas u Evropu ili cemo pobiti preostale Srbe!"
Ispada da je njima najvredniji resurs srpski narod na Kosovu! Tako je nesto i Ceku rekao za kosovske manjine, one su im najvece blago, kaze on!

Pa, bilo je reci i o standardima pre statusa, pa nista od toga. Siptarski lobi je jak, zive kao stoka al' ce zadnju paru dati za vise ciljeve.

Enfroz2891.:
Kosovo moze da udje 2014.samo ako ostane u sastavu Srbije,a poshto ce ga na silu pretvoriti u drzavu,onda mozda 2114.,....i to je optimistichna procena.Pa nisu ni ti iz EU budale ko mi....oni samo nas yebu a znaju mnogo dobro ko je glavni za shverc droge i belog roblja u Evropi.A Kosovo ce kao do 2014. iskoreniti kriminal i od najkorumpiranijeg i kriminalom najvishe zahvatjenog dela Evrope postati normalno?Vazi,samo ti veruj...i posle nama kazu treba da prihvatimo"realnost"....

Naravno da Evropa zna zato su odmah posle ulaska NATO trupa na Kosovo krenuli avioni iz Evrope da vraćaju šiptarske emigrante nazad kao fol "eto sad vam je država slobodna pa se lepo vratite kući" (sa sve lisicama na rukama).

Ja mislim da cemo mi u Ojropu zadnji od svih Ojropskih drzava... cak posle Turske i Rusije... a zajedno sa Pakistanom i Iranom... i to ako budemo imali srece... ako ne... Angola i Ruanda imaju vece sanse nego mi... nazalost...

Back