електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Шта раде са тим главама, ужас.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pravdajte pusace ,alkose,narkomane,kockare,pazi seda a negovana,ja to nisam ni na slici video,sede su 300% zapustene za sta god ih uvatis
naduvavaju dok nec pukne?Шта раде са тим главама, ужас.
Чиме им шире та лица?naduvavaju dok nec pukne?
hijaluronomЧиме им шире та лица?
Одвратно.hijaluronom
jokОва је офарбана.
Премлада је да би била тотално седа а и та боја није она хладна сива. Има неки прелив 100%jok
vec godinama nije
samo je svjetlo fakat dobro
Премлада је да би била тотално седа а и та боја није она хладна сива. Има неки прелив 100%
Kao i sve druge za njihnekako mi djeluje da njih zabole bas da ih ti za bilo sta uvatis![]()
svjetloПремлада је да би била тотално седа а и та боја није она хладна сива. Има неки прелив 100%
Сад видим, ставила си другу слику. Ово је скроз друкчије.
odlicno, onda nemate problemKao i sve druge za njih
Очигледно.svjetlo
u fotografiji je svjetlo sve
zavisi koji je tip koseОчигледно.
Иначе, седа коса обавезује. Мора да буде уредна да жена не би изгледала као стара вештица.
Ma imamo nemoj da postavljas slike plasis nasodlicno, onda nemate problem![]()
pa okejНе знам, за мене би престанак фарбања био лош јер имам још доста боје а само напред седе. Изгледала бих као смеће.
stavi me na ignore djole i caoMa imamo nemoj da postavljas slike plasis nas
Mislim da ovu priču posmatraš sa predrasudama. Ti u glavi imaš sliku sedo=neuredno i to je to.Pravdajte pusace ,alkose,narkomane,kockare,pazi seda a negovana,ja to nisam ni na slici video,sede su 300% zapustene za sta god ih uvatis
on u glavi ima i sliku vjecno mladog sebe koji juri shiparice, al ne kapira koliko je cak i ovdje evidentno da se bas zadishe i sve ih rjedje stigneMislim da ovu priču posmatraš sa predrasudama. Ti u glavi imaš sliku sedo=neuredno i to je to.
Nemam ja ,toliko sam flexibilan d amogu sad na klik da potrazim na netu nesto sto bi razuverilo te predrasude ali ne moram, jer ce izaci neka tupa propaganda 2 i po sede top babe na koje nijedna obicna smrtnica nece licitiMislim da ovu priču posmatraš sa predrasudama. Ti u glavi imaš sliku sedo=neuredno i to je to.
Како је лепа ова жена доле.a evo majka i cerka situacija
di majka stvarno izgledac ko majka svojoj kcerki, a ne mladjs sestra...o uzasa
i da, sijeda je, nije fejk plavusa
kad je bila mlada bila je crnokosa
+ je prirodno crvenokosa
Pogledajte prilog 1295777
Ja sam reko da sede farbam bmwom i nemam problem s njima,nema sanse cu ih ispratiti izborom sedih istogodisnjakinjaon u glavi ima i sliku vjecno mladog sebe koji juri shiparice, al ne kapira koliko je cak i ovdje evidentno da se bas zadishe i sve ih rjedje stigne
jbga, nekim ljudima je bas problem ostariti