Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 26.181
a mozda samo nema tri dlake u dva reda pa da uvik moraju bit isfenirane 😄
Prave forumašice su brkate, to svi znaju 🤷♀️ znači samo malo zafarbaj i to je.Samo da pitam, a jel i brkove treba farbati kad osede ili da ih i dalje depilišemo... Šta je više u skladu sa trendom?
brkove kad skinete pravac kod Taba i da vas brise niste za ovaj forum viseSamo da pitam, a jel i brkove treba farbati kad osede ili da ih i dalje depilišemo... Šta je više u skladu sa trendom?
Samo da pitam, a jel i brkove treba farbati kad osede ili da ih i dalje depilišemo... Šta je više u skladu sa trendom?
moras ih fenirati istoSamo da pitam, a jel i brkove treba farbati kad osede ili da ih i dalje depilišemo... Šta je više u skladu sa trendom?
Pa sto ne bi bilo sredjivanje sedih kao svako drugo vodjenje racuna o sebi i dlake su prirodan tok pa se skidaju jer smo izasli iz pecine,nije to merketing i moda ,prosto postoje razni nacini da se neko oseca bolje da kazemo mladje i zdravije ako vodi racuna o sebi,dal pred drugima dal pred ogledalom,znaci ne treba ni da se brije,ni da se ide u teretanu,ni da se hrani zdravije,svi treba da puse i piju,sve su to prirodni tokovi zbog kojih neko pre ili kasnije propadne,nece pre umreti ako posedi kao sto ce od pusenja,ali sredjuju se i nokti,kupamo se,vodimo racuna o izgledu,ne hodamo u krpama,bas se setih ortaka i njegove zene koja je tako u nekim 30im bila seda,meni je neprijatno bilo koliko je lose izgledala,jer nisu samo sede u pitanju,ona kao da nije ni cesalj koristila i onda pocinju sklapanja kockica o profilu takve osobe,kod frizera naravno ne ide,sama nesto secne ko strasilo izgleda,mislis da njen muz to smatra privlacnim,da se nece okrenuti za sredjenom zenom,pa zamisli nikad ne nosi suknje,stikle xaxa sta je to,aseksualna,nezenstvena po mom ukusu i bar minimum nekim parametrima zenstvenosti, itd itd,to je izbor kao dal ces prati zube ili ces pustiti da priroda odradi svoje,pa nije priroda svakom naklonjena,neko vodi racuna neko ne ,pa farbanje isto dodje kao odlazak u setnju ,na sport i u teretanu
Na slikama ume da bude šik, a u prirodi baš i ne.
Moja sestra je seda kao ova žena na slici, ali joj je kosa seda celom dužinom, nema ovaj kestenjasti deo. Meni to ne izgleda ni malo lepo, i uvek sam je ubeđivala da se ofarba. Nikada nije htela, a ta seda kosa doprinosi tome da izgleda starija nego što jeste.
Ja sam takođe rano počela da sedim, i neofarbana bih izgledala grozno. Farbam se na tri - četiri nedelje, samoj sebi delujem urednije kada sam ofarbana.
Качите ту слике неких запуштених а праву жену, која негује и косу и брке, фаталну сте заборавили. Љубомора, а?
Pogledajte prilog 1290574
Поубијали се неки силни пацијенти због ње.Ona je svojevremno važila za lepoticu![]()
To nam govori koliko je zaista ljepota u oku posmatrača.Поубијали се неки силни пацијенти због ње.
И у презенту, самопромоцији. Јер има много поводљивих људи, без личног става и укуса, који падају на сервирано.To nam govori koliko je zaista ljepota u oku posmatrača.
Da li neko ima predstavu kako to suzbiti - iskoreniti bez farbanja? Nije valjda da nema nečeg protiv sedenja, preparat? Vitamini? Tablete, npr kao za crnjenje, bio sam par puta tamno narandžast pre početka sezone - princip mora da je isti?Prve sede sam dobila rano, pre 24. rođendana. Sad ih imam baš puno i već počinje da mi bude opterećenje farbanje izrastka na dve ili tri nedelje. Nekako mi u poslednje vreme na mrežama iskaču slike žena koje su odlučile da prestanu da se farbaju i puste kosu da raste takva kakva jeste. Čitam komentare i ima raznih, od osude do oduševljenja.
Šta vi mislite o tome? Kakav je vaš stav o sedoj kosi, recimo u četrdesetim ili ranije?
![]()
Minimum.Mene ne zanimaju nikakva merila ni trend nicega,samo je mogla da izgleda mladje 50 godina
Nem' pojma, nisam čula.Da li neko ima predstavu kako to suzbiti - iskoreniti bez farbanja? Nije valjda da nema nečeg protiv sedenja, preparat? Vitamini? Tablete, npr kao za crnjenje, bio sam par puta tamno narandžast pre početka sezone - princip mora da je isti?
Pitam za svoje mace.![]()
Treba ih pritegnuti dok ne izmisle, prosto rešenje, samo se ljudi zadovoljavaju nekakvim farbanjem.Nem' pojma, nisam čula.
Koga njih? Ko su oni?Treba ih pritegnuti dok ne izmisle, prosto rešenje, samo se ljudi zadovoljavaju nekakvim farbanjem.