Seda kosa, da ili ne?

• Začetnik teme Začetnik teme Red
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Prve sede sam dobila rano, pre 24. rođendana. Sad ih imam baš puno i već počinje da mi bude opterećenje farbanje izrastka na dve ili tri nedelje. Nekako mi u poslednje vreme na mrežama iskaču slike žena koje su odlučile da prestanu da se farbaju i puste kosu da raste takva kakva jeste. Čitam komentare i ima raznih, od osude do oduševljenja.
Šta vi mislite o tome? Kakav je vaš stav o sedoj kosi, recimo u četrdesetim ili ranije?

1618397250_seda-kosa.JPG
Хелоууууу...леп вас је тај нови аватар ♥️

• Voli
Reactions: Red
Prve sede sam dobila rano, pre 24. rođendana. Sad ih imam baš puno i već počinje da mi bude opterećenje farbanje izrastka na dve ili tri nedelje. Nekako mi u poslednje vreme na mrežama iskaču slike žena koje su odlučile da prestanu da se farbaju i puste kosu da raste takva kakva jeste. Čitam komentare i ima raznih, od osude do oduševljenja.
Šta vi mislite o tome? Kakav je vaš stav o sedoj kosi, recimo u četrdesetim ili ranije?

1618397250_seda-kosa.JPG
Ја волим лепу, неговану седу косу.
Седу као сребро, или лепо прошарану...ретке су такве, углавном изгледају неуредно.
Рецимо, ова на фотки ми се не допада.

1618397250_seda-kosa.JPG
ne vidim nista lose u sedoj kosi.

znaci jedite pecurke, pasulj, luk i slicno, zivot je previse stresan i onda to utice na kortizol i kad je kortizol visok on potrosi bakar u telu i kad nema bakra kosa pocinje da sedi. Najvise bakra ima u govedjoj dzigerici.

Back