DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
sad me teraš da guglam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Хелоууууу...леп вас је тај нови аватарPrve sede sam dobila rano, pre 24. rođendana. Sad ih imam baš puno i već počinje da mi bude opterećenje farbanje izrastka na dve ili tri nedelje. Nekako mi u poslednje vreme na mrežama iskaču slike žena koje su odlučile da prestanu da se farbaju i puste kosu da raste takva kakva jeste. Čitam komentare i ima raznih, od osude do oduševljenja.
Šta vi mislite o tome? Kakav je vaš stav o sedoj kosi, recimo u četrdesetim ili ranije?
![]()
Ја волим лепу, неговану седу косу.Prve sede sam dobila rano, pre 24. rođendana. Sad ih imam baš puno i već počinje da mi bude opterećenje farbanje izrastka na dve ili tri nedelje. Nekako mi u poslednje vreme na mrežama iskaču slike žena koje su odlučile da prestanu da se farbaju i puste kosu da raste takva kakva jeste. Čitam komentare i ima raznih, od osude do oduševljenja.
Šta vi mislite o tome? Kakav je vaš stav o sedoj kosi, recimo u četrdesetim ili ranije?
![]()
ne vidim nista lose u sedoj kosi.Prve sede sam dobila rano, pre 24. rođendana. Sad ih imam baš puno i već počinje da mi bude opterećenje farbanje izrastka na dve ili tri nedelje. Nekako mi u poslednje vreme na mrežama iskaču slike žena koje su odlučile da prestanu da se farbaju i puste kosu da raste takva kakva jeste. Čitam komentare i ima raznih, od osude do oduševljenja.
![]()
Logično, gde ovoliku ženu da ne vidiš.Црвена, видим тееее![]()
Колику? Ништа теби не фали, а нема ни вишка, савршена си баш таква каква си.Logično, gde ovoliku ženu da ne vidiš.![]()
I dalje si ostala neodoljiva.Ne farbam se poslednjih deset meseci i bas uzivam u svojoj kosi. Ne osecam da treba da budem ni baba,ali trenutno ne zelim ni da budem rob predrasuda da je zena zapustena ako pusti sede.
I jos da kazem,ebo vas krcko!Morala sam i ja da ga kupim zbog vas
Pogledajte prilog 1288104
Muški su bas šarmantni kad lepo posede, ofarbana su smešni kao bioskopDa li muskarci treba da se farbaju i da li je tacno da im farbana kosa smesno stoji?
A ima onih koji farbaju bradu pa misle da tako mogu i kosu.Muški su bas šarmantni kad lepo posede, ofarbana su smešni kao bioskop
Ružno bas...A ima onih koji farbaju bradu pa misle da tako mogu i kosu.