Secret garden.

Mrtva trka između minjončića i juliške...:lol:
Brate Rajka...

Šta ste rekli, 83-a - 84-a?
Sreća vaša pa nemam plažne slike. :flert:
1984-1.jpg
Dakle ne bih ti dao ni one cvikere da mi pričuvaš, polomila bi ih sto posto.
Ti se jedno zlo debelo dete, oterala si Emociju svojim narednim komentarom. Izbrisala fotografiju. Odem da je pogledam za dobar dan, a nje nema.:(

...ostali svi ste lepi julijan je nepristojan ...
:confused:

Šta sad nije u redu? Kad si rekla da sam debeo, smršao sam, šta sad treba da uradim?
Svi ostali lepi, samo šesnaestogodišnje dete na plaži nepristojno. Ma idi bre.

Ti se jedno zlo debelo dete, oterala si Emociju svojim narednim komentarom. Izbrisala fotografiju. Odem da je pogledam za dobar dan, a nje nema.:(

Bilo bi dobro da umem da je izbrišem.z:( Samo sam pokušala.Nije to za mene.:rida:A vidim da ponekad piše da prilog ne postoji.Znači da ipak može.

Ništa se ne sekiraj, izbrisala si je. Ostala je samo u tvojoj bazi priloga tako da možeš da je upotrebiš kad god poželiš, ukoliko to poželiš. A svi bismo voleli da je vratiš.
... Doduše, ja sam je zadržao u pamćenju.
Da ti kažem, jedan od razloga zbog kojih koristim spojlere, pored toga što ne želim da iritiram pisanijima one koje to ne interesuje, je i zbog toga što je to jedini način da postavim fotografiju koju neće moći da vidi niko drugi osim osoba registrovanih na Forumu. Dakle prilog, pa prilog u spojler. Makar je to tako funkcionisalo, ne verujem da se promenilo.
Tabu nisam predlagao ništa povodom zaštite fotografija, jer sam još tokom moderatorskih dana uvideo da je toliko pametan da svaki predlog koji dođe od drugih osoba odbija zauvek, smatrajući ga bezvrednim. Zaključio sam da je bolje pustiti ga da se možda sam doseti ideje na koju si već došao umesto da zauvek propadne jer ju je neko drugi predložio.

Brate Rajka...

:confused:

Šta sad nije u redu? Kad si rekla da sam debeo, smršao sam, šta sad treba da uradim?
Svi ostali lepi, samo šesnaestogodišnje dete na plaži nepristojno. Ma idi bre.

nepristojan ti kupaci trebao si bokserice da obuces jesu li ih tada uopste nosili ...sve vam se bre ocrtavalo kao da su providniz:cry:

nepristojan ti kupaci trebao si bokserice da obuces jesu li ih tada uopste nosili ...sve vam se bre ocrtavalo kao da su providniz:cry:
Pa nisu se nosile bokserice. Ne brini se, jedva sam dočekao da ponovo uđu u modu, odmah sam ih kupio. Nosim ih do dana današnjeg. Baš zbog toga da ne bi vrištali i grozili se.
Znači baš zbog takvih koji su mojoj mami prilazili da joj skrenu pažnju da treba da obuče dete jer se druga deca plaše i postavljaju razna pitanja nikad nisam bio gologuz na plaži.

Pa nisu se nosile bokserice. Ne brini se, jedva sam dočekao da ponovo uđu u modu, odmah sam ih kupio. Nosim ih do dana današnjeg. Baš zbog toga da ne bi vrištali i grozili se.
Znači baš zbog takvih koji su mojoj mami prilazili da joj skrenu pažnju da treba da obuče dete jer se druga deca plaše i postavljaju razna pitanja nikad nisam bio gologuz na plaži.

:rotf: :rotf:

- - - - - - - - - -

Bilo bi dobro da umem da je izbrišem.z:( Samo sam pokušala.Nije to za mene.:rida:A vidim da ponekad piše da prilog ne postoji.Znači da ipak može.

Zasto si obrisala? z:((
Sad ces morati da pletes, za kaznu. :konfete:

:eek: A zasto si je obrisala Emocijo? Mislim, ja nisam na tvojoj fotki video nesto cega bi se Deda Mrazevi plasili. :confused: Uostalom Deda Mrazevi se nisu ni pojavljivali na plazama kad smo mi bili klinci, jos od kako je Ana Saso izronila iz vode u onoj cuvenoj reklami.

Septembar 2009te :lol:

xlihlh-1.jpg
Bas si se puno promenila tokom ovih nekoliko godina. Mozda je to i zbog forumasenja. :)
Šta ste rekli, 83-a - 84-a?
Sreća vaša pa nemam plažne slike. :flert:
1984-1.jpg
Nasmejani bucko. :)
ajde smokvo neku sa plaze ove moje su skoro sve bez kupaceg morala bih da kropujem ali je sesir bio obavezan

Pogledajte prilog 344440

:D Ih, kakvo klince, kao mis maleni, da je neko ukrao sesir i tebe bi odneo, ne bi ni primetio.

Ništa se ne sekiraj, izbrisala si je. Ostala je samo u tvojoj bazi priloga tako da možeš da je upotrebiš kad god poželiš, ukoliko to poželiš. A svi bismo voleli da je vratiš.
... Doduše, ja sam je zadržao u pamćenju.
Da ti kažem, jedan od razloga zbog kojih koristim spojlere, pored toga što ne želim da iritiram pisanijima one koje to ne interesuje, je i zbog toga što je to jedini način da postavim fotografiju koju neće moći da vidi niko drugi osim osoba registrovanih na Forumu. Dakle prilog, pa prilog u spojler. Makar je to tako funkcionisalo, ne verujem da se promenilo.
Tabu nisam predlagao ništa povodom zaštite fotografija, jer sam još tokom moderatorskih dana uvideo da je toliko pametan da svaki predlog koji dođe od drugih osoba odbija zauvek, smatrajući ga bezvrednim. Zaključio sam da je bolje pustiti ga da se možda sam doseti ideje na koju si već došao umesto da zauvek propadne jer ju je neko drugi predložio.

Prvo sam ti i poverovala,sada više nisam sigurna.z:cry:

:rotf: :rotf:

- - - - - - - - - -

Zasto si obrisala? z:((
Sad ces morati da pletes, za kaznu. :konfete:

Plešću šta god treba,samo da ukapiram kako se to brišu prilozi.:lol:
stvarno nema smisla.. da si bar stavio neki manji *****

Brate Buki ja jedino da obrišem fotku ko Emocija. Ja jednostavno nisam imao pojma, ništa nisam primećivao.

:zcepanje:

e, al bez zezanja, pa nije emocija obrisala fotku.. evo.. pa i ja je pogledam s vremena na vreme :)

http://forum.krstarica.com/showthread.php/131714-Secret-garden?p=29590614&viewfull=1#post29590614

- - - - - - - - - -

sad vidim da je nesto menjala.. mozda ju je vratila

Kome sada da verujem...:zimag: Samo sam uklonila prilog,nisam ga uklonila pa posle vratila.Toliko luda još nisam.z:shock:
:eek: A zasto si je obrisala Emocijo? Mislim, ja nisam na tvojoj fotki video nesto cega bi se Deda Mrazevi plasili. :confused: Uostalom Deda Mrazevi se nisu ni pojavljivali na plazama kad smo mi bili klinci, jos od kako je Ana Saso izronila iz vode u onoj cuvenoj reklami.

Nema ništa loše na njoj ili u vezi nje,samo mi je malo bolje,pa rekoh,ne mora više tamo da stoji.Preći ću na pletenje.:zpozdrav: A ako je još tamo,možda i ne moram da naučim da pletem?! z:D

- - - - - - - - - -

Pada sneg! :zskace:

Emocijo, stvarno si obrisala fotku? :(
Aj razumem kad neko nezrelo derle obriše jer mu se ne sviđa nečiji komentar, ali od tebe to baš nisam očekivala.
Još pride i ja ispala zla. :rida:

To se,bre,Julian zeza.:grudvanje3: Problem je u meni,uvek se predomislim posle kačenja fotki i to nema veze sa komentarima.

Dosta je bilo te letnje sezone
smilie_girl_329.gif
,neka neko već započne novu,po mogućstvu zimsku.:sanke:

Nemam baš zimske. Doduše našao sam jednu s Nove godine, recimo '85. ili '86, ali mi se nije učinila preterano zanimljivom.
Evo zato ove dve, to bi bila neka pozna jesen ili rana zima. Nadam se da neću nikoga provocirati:
scan46a.jpg
scan47a.jpg

• Podržavam
Reactions: Em.

Back