Secret garden.

I kao što poručih Emociji u, za kvalitet Foruma nepotrebnom, po server opterećujućem, za kritičko mnenje nebitnom, svakako opravdano obrisanom postu - ipak je ova tema pravo mesto:

Iz iste je edicije kao prethodne fotografije koje metnuh. To su bila neka vremena kada je srednjoškolac mogao da priušti pivo na Brionima.

Uvek sam smatrao da je omladina u svakom vremenu bila modno, stilom i fazonom uniformisana; nisam zamerio nijednoj potonjoj generaciji, smatrao sam da je i moja bila takva.
A onda sam gledao ovu fotku, i nekako mi bi drago. Za stolom drugari, ne iz istog odeljenja, nego sa tri različita smera, a svi se gotiveći i uvažavajući osobenosti i priče onih drugih.
Za tim stolom, gledajući s leva na desno, sede: jedan sasvim običan dečko, jedan panker, do njega kul nerd, pa najbliže kameri rokabili, zatim mistična tiha žudnja gimnazijskih devojaka, te na kraju ćutljivi osobenjak. Neumorno nas fotografiše budući student FDU-a, odsek Kamera, autor najlepših fotografija iz tog perioda:

Pogledajte prilog 345281

Slatki ste,izgledate kao dobra deca. :D

I kao što poručih Emociji u, za kvalitet Foruma nepotrebnom, po server opterećujućem, za kritičko mnenje nebitnom, svakako opravdano obrisanom postu - ipak je ova tema pravo mesto:

Iz iste je edicije kao prethodne fotografije koje metnuh. To su bila neka vremena kada je srednjoškolac mogao da priušti pivo na Brionima.

Uvek sam smatrao da je omladina u svakom vremenu bila modno, stilom i fazonom uniformisana; nisam zamerio nijednoj potonjoj generaciji, smatrao sam da je i moja bila takva.
A onda sam gledao ovu fotku, i nekako mi bi drago. Za stolom drugari, ne iz istog odeljenja, nego sa tri različita smera, a svi se gotiveći i uvažavajući osobenosti i priče onih drugih.
Za tim stolom, gledajući s leva na desno, sede: jedan sasvim običan dečko, jedan panker, do njega kul nerd, pa najbliže kameri rokabili, zatim mistična tiha žudnja gimnazijskih devojaka, te na kraju ćutljivi osobenjak. Neumorno nas fotografiše budući student FDU-a, odsek Kamera, autor najlepših fotografija iz tog perioda:

Pogledajte prilog 345281
Stvarno su ti slike prelepe. Ova me asocira na film Pogledajte prilog 345367 :)

Slatki ste,izgledate kao dobra deca. :D
Faja.:heart: Jesmo, bili smo dobra deca.

Stvarno su ti slike prelepe. Ova me asocira na film :)
Faja Bogi.:heart:

Elem, nekad je u Beogradu bilo nekoliko automata za fotografisanje. Na kraju su ostala samo dva - na Zelenjaku i pored ulaza u Bioskop Kozara. Ceo grad se fotografisao u ta dva automata; za takozvane povlastice, odnosno mesečne karte za gradski prevoz, kao i za ostala manje bitna dokumenta.
Ako se ne varam, iz automata je ispadala šlajfna sa četiri fotografije. Na prve dve sam se trudio da izgledam normalno, a preostala dva snimka sam trošio na majmunisanja. Planiram da vas narednih dana gnjavim sličicama iz automata:

scan50.jpg
scan51.jpg

Pre izvesnog vremena je Najt pitala da li smo razmišljali koju bismo sliku stavili na nadgrobni spomenik. Šta znam, mislim da bi ova druga odlično legla.

Ja sam se samo jednom u životu fotkala na tom automatu, sa tatom kada sam imala nekih 6 meseci. :(
Da li to uopšte postoji još uvek? :think:

Imam i ja reprezentativnu, ali neće moći da ide na nadgrobni spomenik jer sam tražila da me pretvore u pepeo i bace u more. Može eventualno za čitulju:
dsc00941-1.jpg

Duše moje.:cmok::cmok:

I mene...a ne znam zasto, narocito na Lajanje na zvezde...valjda sve sto se desilo ima dozu neke patine, romantike, ususkanosti...mozda nas secanja cine ususkanim, ko bi znao...ali i meni su slike divne
:heart: E onda ću sutra da stavim još nekoliko sa te patinaste ekskurzije, pa ću onda da nastavim sa sličicama iz automata.

kakav medenjak, sto bi rekla moja cera :)
cenim da je to negde osamdeseta?
Faja Buki.:heart: Mislim da je '82, pozna jesen, sudeći po grombi kaputu i crvenom nosu.

Ajisa, fantastčna si.:zaljubljena:

Fala Eli.:D
Nastavak fotki iz filma, čudi me da niko ne reče Šešir profesora Koste Vujića:

Izbrojah sesnaest momaka. Nijedan ni naznake gojaznosti i u svakom kog sam mogla videti ovako probirljiva sam nasla nesto privlacno. Nema debelih butina kao kod zena, stomaka i slicnih gluposti koje karakterisu moderne generacije.
Kontam da ste vi generacije naivnih, zato ste i stvorili debile, jer stvarno danasnji momci imaju neke tupave face, vrv i devojke, ali nisam toliko zainteresovana da posmatram.

...mnogo ste slatki ali...gde su vam drugarice...samo decaci sede, mada meni se jedan svidja, mislim, da sam bila u razredu znam ko bi mi se svidjao:konfete:

...a svidjaju mi se i stolice...i taj lepi kamen koji vas okruzuje:heart2:

...ma neeeee, moja gimnazijska ljubav je bila vrlo slicna ovom momku u beloj majici plave kose na prvoj slici za stolom koji je najblizi nama...sada mi na nesto drugacije oko pada ali tada su bili plavi i veliki:lol:

...simpaticno je sto Juliana ne mogu da nadjem, dvoumim se izmedju dvojice...nisam puno njegovih slika videla, da se ne uvredi...

...ma neeeee, moja gimnazijska ljubav je bila vrlo slicna ovom momku u beloj majici plave kose na prvoj slici za stolom koji je najblizi nama...sada mi na nesto drugacije oko pada ali tada su bili plavi i veliki:lol:

...simpaticno je sto Juliana ne mogu da nadjem, dvoumim se izmedju dvojice...nisam puno njegovih slika videla, da se ne uvredi...

on je najleviji na slici

- - - - - - - - - -

htedoh reci,skroz levo :lol:

Back