minon
Legenda
- Poruka
- 59.497
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u ledincima ispred kuce.nekada su sve kuce imale ovakve klupice ispred,moja nana,moje sestre i pokojni brat.ja sam ova velika
![]()
u ledincima ispred kuce.nekada su sve kuce imale ovakve klupice ispred,moja nana,moje sestre i pokojni brat.ja sam ova velika
![]()
da ti nije možda taj bicikl mali![]()
pa ja tu imam 13 godina,a to je ponika![]()
hvala,al bas i nisam nisam znala da cu da se kacim na dvvd pa nisam ispozirala
ovu sliku mi poslali pre dva dana,na njoj su 6 mojih sestara
pa jok,neke jos cekaju da se rodea sve rodjene?
Smoki, ti si bila slatko pile pre 20 godina, sad si ribetina!
A muž ti nije bio ni tad ni sad neki frajer na izgled, o krevetskim aktivnostima si nam pisala, pa što si ga ženila bre?![]()
E pa to sam htela da čujem.nisam bre,ja sam samo pominjala da on uvek cilja u isti cosak
a meni je on dobar,sta fali sto nije faca?
nisam bre,ja sam samo pominjala da on uvek cilja u isti cosak
a meni je on dobar,sta fali sto nije faca?
Ne mogu oni to da kazu, zna se procedura, svakoj moderatorki moras prvo da posaljes po eksplicitnu fotografiju koja nije starija od tri meseca, pa kad steknu uvid tek onda donose odluku da li ce ti odobriti objavljivanje takvih slika. Ranije je to bilo rigoroznije, kandidat se morao licno prijaviti moderatorkama, i prolazio je kroz seriju testova, nista se nije prepustalo slucaju.
![]()
Ne mogu oni to da kazu, zna se procedura, svakoj moderatorki moras prvo da posaljes po eksplicitnu fotografiju koja nije starija od tri meseca, pa kad steknu uvid tek onda donose odluku da li ce ti odobriti objavljivanje takvih slika. Ranije je to bilo rigoroznije, kandidat se morao licno prijaviti moderatorkama, i prolazio je kroz seriju testova, nista se nije prepustalo slucaju.
![]()
a ko je zena? smoki, mogla si neki komentar da turis.. el ti to majka?