- Poruka
- 21.848
jesi lijepa <3
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa to je zato sto nisi daleko odmakla,mnogo propustasNisu mi jasni ljudi kad kazu da se ne bi vratili u detinjstvo ...ili bi se vratili a da im je sadasnja pamet...bla, bla, bla...ja bih se sad vratila da mogu
Aha...Tvoj sinko?
pa jos i palmica na glavi
![]()
Aha...
Ahau to vreme sam joj svaki dan stavljala palmice
Sad dodah još jednu slikicu, obožavam da ih gledam![]()
Bas simpatican deckic.Ja imam identicne slike kad sam bio mali.Isto u nekom zbunju sa nekim korpicama,lazom i treger pantalonama.Samo sto sam bio crn kao pacovte slike vec prilicno izbledele
- - - - - - - - - -
Dete isto ti.Ala si omrsalaaa...
Pa, postavi ihBas simpatican deckic.Ja imam identicne slike kad sam bio mali.Isto u nekom zbunju sa nekim korpicama,lazom i treger pantalonama.Samo sto sam bio crn kao pacovte slike vec prilicno izbledele
![]()
Videla sam i drugu. Ima i moj sin sa palmicom, ali je se stidi. A ja vooolim dugacku kosu na decacimaBio je sisan samo kada ga tata krisom odvede. I danas vise voli zubare nego frizere
Pogledajte prilog 324448
I dosta sa decom. Prave smo one dosadne mame: moje dete, moje dete,...![]()
Pa, postavi ihI mi smo nase na prethodnim stranama.
Ovo je slikano za Uskrs. Vece pre nabere u korpicu travu da Zeki bude udobno, a ujutru ide da trazi sta mu je Zeka doneo![]()
Jaooo što ja volim takve slike![]()
Hvaladete mi je prava mala diva
i da dosta sam smršala od tad
![]()
Znaci skroz je na mamu![]()
Kakav Zeka za Uskrs?Ovo je slikano za Uskrs. Vece pre nabere u korpicu travu da Zeki bude udobno, a ujutru ide da trazi sta mu je Zeka doneo![]()
u ledincima ispred kuce.nekada su sve kuce imale ovakve klupice ispred,moja nana,moje sestre i pokojni brat.ja sam ova velika
![]()