- Poruka
- 21.848
jesi lijepa <3
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa to je zato sto nisi daleko odmakla,mnogo propustasNisu mi jasni ljudi kad kazu da se ne bi vratili u detinjstvo ...ili bi se vratili a da im je sadasnja pamet...bla, bla, bla...ja bih se sad vratila da mogu

Aha...Tvoj sinko?

pa jos i palmica na glavi
![]()
u to vreme sam joj svaki dan stavljala palmice 
Aha...
te slike vec prilicno izbledele 
Ahau to vreme sam joj svaki dan stavljala palmice
Sad dodah još jednu slikicu, obožavam da ih gledam![]()
Bio je sisan samo kada ga tata krisom odvede. I danas vise voli zubare nego frizere 

Bas simpatican deckic.Ja imam identicne slike kad sam bio mali.Isto u nekom zbunju sa nekim korpicama,lazom i treger pantalonama.Samo sto sam bio crn kao pacovte slike vec prilicno izbledele
- - - - - - - - - -
Dete isto ti.Ala si omrsalaaa...

dete mi je prava mala diva
i da dosta sam smršala od tad 
Pa, postavi ihBas simpatican deckic.Ja imam identicne slike kad sam bio mali.Isto u nekom zbunju sa nekim korpicama,lazom i treger pantalonama.Samo sto sam bio crn kao pacovte slike vec prilicno izbledele
![]()
I mi smo nase na prethodnim stranama.
Videla sam i drugu. Ima i moj sin sa palmicom, ali je se stidi. A ja vooolim dugacku kosu na decacimaBio je sisan samo kada ga tata krisom odvede. I danas vise voli zubare nego frizere
Pogledajte prilog 324448
I dosta sa decom. Prave smo one dosadne mame: moje dete, moje dete,...![]()
i ja volim dugu kosu i kod muške i ženske dece 
Pa, postavi ihI mi smo nase na prethodnim stranama.
Ovo je slikano za Uskrs. Vece pre nabere u korpicu travu da Zeki bude udobno, a ujutru ide da trazi sta mu je Zeka doneo![]()
Jaooo što ja volim takve slike![]()
Hvaladete mi je prava mala diva
i da dosta sam smršala od tad
![]()

Znaci skroz je na mamu![]()

Kakav Zeka za Uskrs?Ovo je slikano za Uskrs. Vece pre nabere u korpicu travu da Zeki bude udobno, a ujutru ide da trazi sta mu je Zeka doneo![]()

)))

Lepo je videti vas na okupu.
.

u ledincima ispred kuce.nekada su sve kuce imale ovakve klupice ispred,moja nana,moje sestre i pokojni brat.ja sam ova velika
![]()