Secret garden.

Јуче ми цркла машина за судове :besna: , а гаранцију сам негде загубила... И претурајући као суманута по ладицама и орманима налетех на ово:

:D:D:D
(Кад се отвори ImageShack кликнути да се повећа слика, да може лепо да се чита.)

П.С. Гарантни лист сам касније нашла, и установила да је гаранција истеклаааа.....:besna:

Poslednja izmena:
5 или 6, не сећам се. Али има ко зна, питаћу! z;)

П.С.
Није ми при руци особакојасвезна, али рекла бих да сам имала 6 (по фацама које спомињем).

Poslednja izmena:
Добро је што нико није прихватио опкладу, али био сам близу. :) Она силна обрнута слова су ме бунила да кажем 6...
icon11.gif

Добро је што нико није прихватио опкладу, али био сам близу. :) Она силна обрнута слова су ме бунила да кажем 6...
icon11.gif

Зато је решила да иде у школу доживотно!
Хајд' нека сад стави неки запис, није јој рукопис ништа бољи!

Јуче ми цркла машина за судове :besna: , а гаранцију сам негде загубила... И претурајући као суманута по ладицама и орманима налетех на ово:

(Кад се отвори ImageShack кликнути да се повећа слика, да може лепо да се чита.)

П.С. Гарантни лист сам касније нашла, и установила да је гаранција истеклаааа.....:besna:

Tako je dirljivo....lijepa uspomena....z:)

Cuvala sam i ja duuugo razna pisamca,spomenare i dr....vise nemam....al' to je druga i tuzna prica....z:(

e pa ovo je za krstarica nostalgie
sećam se kad se kolko juče hellen pitala dal bi mašina bila korisna ili ne =)

Сећам се
слике ја пре једно месец-два; На слици
септембарски врео дан; На реку
уздаха сунце се не враћа; Зелена
обала и ти и ја.

Године
пролазе нервозним кораком; Године
пролазе ми стојимо; Јесмо ли
сретнији, јесмо паметнији? Године
пролазе ми гледамо.

Back