Secret garden.

Ако ме модератори буду казнили због голотиње, ја ћу рећи - Линда ме наговорила! :mrgreen:

Овај лепотан ме је затекао окачен изнад кревета...а пуна кућа колега са факса...:sad2:...цимерке се правиле блесаве, као - ''То је Хеленин омиљенио постер, стоји ту већ одавно!'' :hahaha:

Хех, признај боље да си мислила на још момчића са брчићима! :mrgreen:

(Не знам, мислим да није у реду да качим радове својих ђака, без обзира што су неки написани јако давно... Некако, то би било изругивање, а нису они криви што никад од њих неће бити Достојевски. :confused: С једне стране, има стварно смешних ствари и волела бих да то подееим са вама, а са друге - некако осећам да не би било коректно према њима, без обзира што нема шансе да буду препознати.:confused:)

Хех, признај боље да си мислила на још момчића са брчићима! :mrgreen:

(Не знам, мислим да није у реду да качим радове својих ђака, без обзира што су неки написани јако давно... Некако, то би било изругивање, а нису они криви што никад од њих неће бити Достојевски. :confused: С једне стране, има стварно смешних ствари и волела бих да то подееим са вама, а са друге - некако осећам да не би било коректно према њима, без обзира што нема шансе да буду препознати.:confused:)
:D:heart::heart::heart::heart:
ja ne kacim nista na ovoj temi, iz prostog razloga sto enmam skener..ali citam redovno, i super ste :)

pa gurbet onda daj neki novi pronalazak:)
nema pronalasci.
ubi me ova resecija.prso sum načisto sas bizmis
di god sum kreno tudi sum pogino

najprvo su stanule sve ove investisije u građevinski sektor.
i to i na globalnom i na lokalnom niveu.
tako mi propo oni poso sas mačim merdevinama.pa kuj lud dinvestira u mačke kad nema očega leba da jede

a imo sum i neku ideu vezanu za građevincku izolaciu jel monumentalno radim ko savetnik saradnika na rešavanju teorije granula na institutu.al i to će da popričeka

e ondak odma poslen pukla svecka auto industrija.
tu mi propo proekat veka za lako dostavno vozilo izrađeno na platformu od renova četr il dijane pet.
teško vreme nadošlo.propo jedan đeneral motors tojota pobegla iz formulu jedan a ni ja se ne osećam baš naj bolje.

treća stvar štoj na ovu krizu ne će narod d pazari je bela teknika.saćemo jopet pričamo di nam frižižderi i veš mašina traju po dvaes godine.kobajagi šo bi ik zamenjivali kacu dobri.ponekad se pokvare al mi to očas opravimo nasipljemo sodu bikarbonu mesto kalgon i teraj dalje.šo bi reknuli na reklamu soda efekat
a ja ko uzinat izmislio onu žiroskopsku veš mašinu.mogo bik daj je preradim u vrcaljku za med kad bi narod imo para za med

ostanulo mi vako d tavorim i pokušajem d stanem na svoe noge do dve iljade dvaneste
jel će dotad bidne propas sveta po majinom kalendaru.
eno pišu forumaši

oću kad propadam da propanem otmeno

:)
ksetxq8.jpg
[/URL] [/IMG]

Preturajuci po starim slikama naisla sam na ovu iz mojih vojnickih dana...Malo je losiji kvalitet slike, jer u to vreme nije bilo ove savremene tehnologije...;)

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    13,1 KB · Pregleda: 81

Back