гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
jeste, al na kant
))))))))))))))))))))
))))))))))))))))))))Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
))))))))))))))))))))

SmokvoJel si mogla da udjes na vrata?

- - - - - - - - - -
A u drugoj jel ti isto bilo?

ju ludakja imam jednu, dan pre porodjaja..presrecni muy mi prislonio pistolj uy celo, a ja se kliberim ko blesavaČ==
joj kad kupim skener, i kad krenem da se kacim..))))

ozbiljna sam bila, nemam nijednu jedinu sliku iz prve trudnoće. bilo ih je dve, tri, koje su uslikane bez mog znanja i pristanka i pocepala sam ih čim sam videla. ja nisam bila srećna ko smokva, samo debela
- - - - - - - - - -
lažem, lažem, pa udala sam se u 8. mesecu trudnoće, imam nekoliko slika, samo da ih skeniram kod kuće!
)))
ili sam možda uhvatila tipa ne bebu![]()
drage sedamdesete
gde nesta jagin komentar za trokrilni sifonjer.posla sam da je bijem

Nikad mi nije bilo jasno šta znači "suvopičasta". A to sam čula samo ovde, na Forumu.
Elem, u pravu si Juliane, nije nikakva ljubavna priča u pitanju, ali je opet cela priča superiška.
I da dodam, sanjala sam te noćas Juliane. Ti si poznati glumac, dolaziš u moj grad, imaš glavnu ulogu (naravno) u predstavi, a ja potežem sve moguće veze ne bih li dobila mesto u trećem-četvrtom redu, baš na sredini, u visini tvojih očiju, da gledaš u mene svaki put kad se okreneš publici.
Naravno, to sam radila par puta, kada je dolazio Nikola Đuričko, ja bih kao omađijana blenula u njega i zamišljala da samo mene vidi od cele publike i da celu predstavu glumi samo za mene.Kokoška, al' srećna kokoška.
I eto, imam najnoviju omiljenu poznatu ličnost.I sa radošću čekam sledeću predstavu.
![]()

Ja iz prve trudnoće imam fotke na svakih nedelju dana, a prvu polovinu trudnoće, znači 4-5 meseci, nisam mogla da dočekam da počne da mi raste stomak. I onda za nedelju dana iskočio.
Evo fotke, 10-ak dana pred prvi porođaj. Tu fotku sam već stavljala, ali vidim da niko nema muda pa ću opet ja biti najveće muško.
Imam obzira prema vama pa nisam stavila fotku sa otkrivenim stomakom.
![]()
- - - - - - - - - -
Odmah osetila Juliane da zvezda čuči u tebi.![]()

Trenutno je ovo najlepša tema na forumu.![]()
Obično ili nemam fotoaparat,ili mi nisu tu fotografije.
Jedina koja je već uslikana,moji dvogodišnji pilići:
Pogledajte prilog 347474

Ja iz prve trudnoće imam fotke na svakih nedelju dana, a prvu polovinu trudnoće, znači 4-5 meseci, nisam mogla da dočekam da počne da mi raste stomak. I onda za nedelju dana iskočio.
Evo fotke, 10-ak dana pred prvi porođaj. Tu fotku sam već stavljala, ali vidim da niko nema muda pa ću opet ja biti najveće muško.
Imam obzira prema vama pa nisam stavila fotku sa otkrivenim stomakom.
![]()
- - - - - - - - - -
Odmah osetila Juliane da zvezda čuči u tebi.![]()
Trenutno je ovo najlepša tema na forumu.![]()
Obično ili nemam fotoaparat,ili mi nisu tu fotografije.
Jedina koja je već uslikana,moji dvogodišnji pilići:
Pogledajte prilog 347474
Evo sestre i mene, mozda sam i postavljao ovu, ne sjecam se
Pogledajte prilog 347389
Sviđa mi se Julianov pristup temi.
----------------------------------------------------------
Pogledajte prilog 347370
Ovu fotografiju sam dugo smatrala kompromitujućom.
Bile su vesele osamdesete, i u modi frizura a la Rod Stjuard. Te nesimetrične pramenčiće na vrh glave nosili su i mladići i devojke. Svi iz mog okruženja izuzev mene. Moja frizura je godinama bila ista, vrlo jednostavna: dugačka kosa, ravna, šiške. Kada je trebalo skratiti kosu, to je radila moja keva, i ne više nego 1-2 cm.
Pred odlazak na put, drugarica me ubedi da mi kosu skrati profesionalac: frizerka, njena rođaka. Morala sam da se slikam za pasoš, pa sam pomislila kako je, možda, stvarno bolje da me neko stručno sredi.
Odem kod te frizerke, objasnim joj da hoću SAMO skraćivanje. Trebalo je da mi odmah bude jasno – po njenoj frizuri – da to neće izaći na dobro.
Dakle, prepustim se blagougodnom pranju kose (znate onaj fini osećaj kad vas neko čačka po glavi), makazama i feniranju i, dok sam se opasuljila, nestalo je dobrih tridesetak cm moje kose ... a napred i više, jer sam dobila „paž“ koji nisam želela. A na vrhu neki čudan ježurak, ukrućen tonom gela.
Otrčak kući da operem kosu, ali pomoći nije bilo. Skrušeno sam otišla kod fotografa koji je, međutim, očigledno smatrao da je moja fotka veoma uspela, jer ju je čitavu deceniju držao u izlogu radnje, preko puta moje zgrade – podsećajući me, godinama kasnije, na to kako sam postala žrtva mode.
Mislim da sam samo još jednom otišla kod frizera, ali sam kasnije imala sličnu epizodu sa "pramenčićima", kada je moj šestogodišnji sestrić, dok sam spavala, rešio da mi napravi frizuru.
E, ali sada mi slika ne izgleda toliko kompromitujuće koliko tužno. Lepo vidim da na slici nisam ozbiljna zbog toga što je to fotka za pasoš, već zato što sam bila duboko zabrinuta činjenicom da će biti potrebne godine i godine da povratim nekadašnji imidž grivaste buntovnice.
No, I don't.

A do tad uzivamo u vasim fotkicama.