Secret garden.

....joj bre kakve ste lepeee...ja sam svoju jedinu koju imam iz tog peroda srednje skole vec kacila...druge su nestale:(
Lepota koja je postojala na nekadasnjim fotkama je tu, vidi se na tebi Afro.
..gle kol'ki kabl, dacho.. :lol:
..mobilni su stigli na nashe prostore jedno tri godine kasnije.. :deda2:
Zezam se. :D Kod mene je stizanje mobilnih toliko kasnilo da su mnogi mislili da sam mormon. :lol:

Takođe. Drugarice su me zahebavale da će mi one kupiti mobilni jer jedino mene nikad ne mogu da nađu.:roll:
A bre, pa kako smo se družile pre mobilnih?:think:

Lako, nema Fejsa i nema mobilnih, dodjes drugaru pod prozor i proderes se, ako je tu pojavi se sav smoren i dremljiv na prozoru na nekom n-tom spratu i onda krene ubedjivanje da sidje i pridruzi se ekipi...
A moj prvi mobilni je bio onako masivan, temeljan, cvrst, kao cigla, nabavio sam ga u vreme kad su svi nosili one male, tanke, lake, ultramoderne, bio sam kao Serbedzija, Boris the Blade u filmu "Snatch", ono kad prodaje neispravan pistolj: "Tesko je pouzdano, ako zataji uvek mozes da udaris njime." :lol:

..aj shto smo se druzili, nego shto niko nikad nije kasnio i svi su znali gde je ko u svakom trenutku..

(..ni orasi nisu shto su nekad bili.. :lol: )

To j emeni bas palo na pamet pre neki dan....
I druzili
i nalazili
i manje kasnili,ako i uopste....

ma sve.... sve je bilo nekako lepse :aha:

...jeste:)

...a tek mi iz vremena kad ni fixni nije imao svako...booozeee kad se samo setim....

Ja sam istrazivala nesto pre par dana i nasla kutiju sa slikama koje nikada nisam videla kod mame na dnu ormana.

Evo mog uzeg izbora nekih koje su meni najvise privukle paznju i koje su mi beskrajno slatke!
Moja najbolji drug Stevan davne 1983-84 na Novogodisnju noc :)
Kad sam mu poslala ove slike rekao mi je - kad god sam sa tobom ja placem.

m3.jpg

m4.jpg

Moja mama dzokej, moja tetka mrsavica i rodjaka debelica u Vrnjackoj banju 1963
m5.jpg

Deo moje porodice uhvaceni u trenutku kad se zbog necega ludo zabavljaju-ova slika mi je posebno draga ima neku dobru energiju
m6.jpg

Moji baka i deka na dan svoje svade, decembra 1950te
m7.jpg

Poslednja izmena:

Back