Sećate li se prve prevare?

Povedena navalom tema prvi poljubac, prvi seks, prva masurbacija....

Sećate li se prvog varnja?
Kada ste prvarili ili kada ste bili prevareni..
Varam celi zivot,al se secam prve prevare..
Bila je to jedna devojka iz Jagodine,,upoznali se u diskoteci i negde posle 1 sam je trebao odvesti do stana al smo usput odlučili i stati u ulici uz sam korzo centar grada..
Seks do zore,svanulo je čuju se glasovi ljudi a nama prozori zamagljeni..ajmo jos jednom da se nabijemo...Bila je bas jebačinaa uffff !!!

Ali ne, ispada kao da je meni potrebno ko zna koga da menjam i to - uopšte se ne radi o tome. Već o slobodi koju dajemo i tražimo za sebe.

Ako bi mi neko rekao ti si sad moja i ni sa kim drugim ne želim da budeš, ja iako nemam sklonost menjanju partnera shvatila bih to ograničavanje vrlo tragično i ne bih pristala na to.
Ako pak ništa ne kaže, spontano ću biti samo sa njim ako mi je dobar. 🐱

Ali i ako budem još sa nekim on će biti prva osoba koja će to da čuje. Pre svih.
Ko ne može da se nosi sa istinom generalno u životu ne bih ga birala za partnera. Ili jesi, ili nisi LAV. ;)

Imala sam zaista takve partnere u životu kojima sam uvek mogla da kažem.. doduše i nisam imala mnogo šta, ali je bitan taj osećaj da to MOGU.

Neki smo imali 19 godina, npr
haha, okej... :)

neka se niko ne nađe pogođen

mnogi vole to uzbuđenje koje donosi prevara, neki su mladi, neki ne žele da imaju probleme u vezi, ima sijaset razloga ...

Ali opšti koncept da sad kao glumim nešto.. sad kao ne kažem kao da je to dobro jutro.. okej, meni baš nije kao dobro jutro. Pravim se da se nije desilo? To je kao neka paralelna realnost.

Kada si mlad prihvataš tuđe stavove kao normalne
Kada malo porasteš onda praviš svoj svet pravila za bliske odnose.
A ima podosta onih kojima su te prevare REGULA, znači skoro kao pa opšte mesto.

Tako da mi.. na početku upoznavanja sa nekim .. odmah vidim da li je neko iz te uobičajene priče ili nije

Igramo se mačke i miša ili smo kapacitet za nešto održivo. Nije održivo da ceo život ne pogledaš nekog drugog, ili nemaš sex, prosto nije održivo. I sad da živimo u lažima - nepojmljivo

haha, okej... :)

neka se niko ne nađe pogođen

mnogi vole to uzbuđenje koje donosi prevara, neki su mladi, neki ne žele da imaju probleme u vezi, ima sijaset razloga ...

Ali opšti koncept da sad kao glumim nešto.. sad kao ne kažem kao da je to dobro jutro.. okej, meni baš nije kao dobro jutro. Pravim se da se nije desilo? To je kao neka paralelna realnost.

Kada si mlad prihvataš tuđe stavove kao normalne
Kada malo porasteš onda praviš svoj svet pravila za bliske odnose.
A ima podosta onih kojima su te prevare REGULA, znači skoro kao pa opšte mesto.

Tako da mi.. na početku upoznavanja sa nekim .. odmah vidim da li je neko iz te uobičajene priče ili nije

Igramo se mačke i miša ili smo kapacitet za nešto održivo. Nije održivo da ceo život ne pogledaš nekog drugog, ili nemaš sex, prosto nije održivo. I sad da živimo u lažima - nepojmljivo
Naravno da kad čovek odraste, onda shvata da neke stvari obavezuju - ugovori, porezi, obećanje monogamije.

Nego ono... na primer voliš nekog zaista. I onda se desi da ta voljena osoba (ili ja) upoznamo nekog sa kim bismo želeli biti.. jako. Jednostavno nas privlači, volela bismo to, bilo bi nam drago. ali onda kao ne sme jer onom drugom smeta.
Šta mu smeta? Radost i sreća onog drugog?

Naravno da nije prijatno da imaš pored sebe nekog ko skače iz kreveta u krevet, to je za mene nehigijensko i neprihvatljivo. Ali ako se nekome omakne u životu i sretne tako nekog.. zar nije prirodno da se ne sputavamo? Svakom se to može desiti i to je život i to je lepo. Ali volimo ovog partnera i ne želimo da ga napustimo. Zašto ljudi nemaju kapacitet da vole uprkos?

Nego ono... na primer voliš nekog zaista. I onda se desi da ta voljena osoba (ili ja) upoznamo nekog sa kim bismo želeli biti.. jako. Jednostavno nas privlači, volela bismo to, bilo bi nam drago. ali onda kao ne sme jer onom drugom smeta.
Šta mu smeta? Radost i sreća onog drugog?

Naravno da nije prijatno da imaš pored sebe nekog ko skače iz kreveta u krevet, to je za mene nehigijensko i neprihvatljivo. Ali ako se nekome omakne u životu i sretne tako nekog.. zar nije prirodno da se ne sputavamo? Svakom se to može desiti i to je život i to je lepo. Ali volimo ovog partnera i ne želimo da ga napustimo. Zašto ljudi nemaju kapacitet da vole uprkos?

To što ti govoriš je svingeraj. Ko voli nek izvoli ali većina ljudi nije u tome. Ako moja supruga želi sex sa drugim muškarcem, može ali onda nije više moja supruga. To isto važi za mene. Ne može se " omaći" da moja ćuna uleti u rupicu neke druge žene ili neka muška u rupicu moje supruge .To su preozbiljne stvari a kao što rekoh ako su oboje svingeri, ako im to odgovara, samo napred.

To što ti govoriš je svingeraj. Ko voli nek izvoli ali većina ljudi nije u tome. Ako moja supruga želi sex sa drugim muškarcem, može ali onda nije više moja supruga. To isto važi za mene. Ne može se " omaći" da moja ćuna uleti u rupicu neke druge žene ili neka muška u rupicu moje supruge .To su preozbiljne stvari a kao što rekoh ako su oboje svingeri, ako im to odgovara, samo napred.

Pa ako većina ljudi nije u tome, zašto ima "prevara" na sve strane ?

Zato što svingeraj i prevara nije isto. Ti mi govoriš da prevara ima na sve strane a ja govorim da većina ljudi nije u svingeraju, dve različite stvari. U svingeraju nema prevara.

Nisam pisala o svingeraju. Nego o tome da kad se sa nekim voliš valjda si otvoren. Nema potrebe da varaš iza leđa, nego možeš da se poveriš. Ili je to tako teško?

Back