Sećanje na žrtve holokausta 21.APRIL

Mislim ja na Srbe, ali ukazivanje na MANE srpskog naroda nije pozeljno i proglasava se izdajom.Kod Jevreja je osnovno da prvo znas svoje mane, ap tek onda prednosti.Mane su sansa za neprijatelja, ali i za tebe.

Zar ti ne gledas ovdasnje medije . Zar ne vidis , da se gotovo iskkljucivo govori o manama srpskog naroda . Posmatrac sa strane bi mogao da pomisli da srpski narod nema bas nikakve vrline , nego samo mnogobrojne mane , koje se redjaju u neprekidnom nizu . A pogotovo sto je , po svemnu sudeci sada rat , ( bez krvio , ali i bez milosti ) .
U danasnjem svetu , a pogotovo u nasem okruzenju , svako misli na sebe , i pokusava da se pohvali sto vise , kako bi i sebi i drugima bolje izgledao , osim Srba . Samo na nasim medijima ide neprekidna samo-kritika , autodestrukcije .

Mislim da ce mo zbog toga nestai . Samo mi Srbi , niko drugi . Svi ce opstati , osim nas .

Ova tema je postavljana zato sto je danas dan secanja na zrtve holokausta......logicno??

A kada bude dan secanja na zrtve Jasenovca, postavicu i tu temu.....ali, cudno je to, sto ti nikada nisi postavio temu o Jadovnu ili Jasenovcu..........:think:

Ako nisi, zasto nisi???:think:

Postavljali su drugi .
A ja sam i te kako ucestvovao . A sto se tice zrtava holokausta ... SLAVA IM .

Zar ti ne gledas ovdasnje medije . Zar ne vidis , da se gotovo iskkljucivo govori o manama srpskog naroda . Posmatrac sa strane bi mogao da pomisli da srpski narod nema bas nikakve vrline , nego samo mnogobrojne mane , koje se redjaju u neprekidnom nizu . .

Evo, jednom da rascistimo i tu zabludu........da je onaj ko istice i kritikuje mane svoga naroda, izdajnik, placenik, i ko zna sta jos.......

Pa upravo je svrha svakog politickog foruma, ili NVO ili bilo koga ko nije vlast ( koja po defaultu mora da sve crta u sarenim bojama ) ......da se isticu mane, da bi se uocile, i da bi se prevazisle ili uklonile.......

Kakva je svrha , recimo ovog foruma, ako bi svi forumasi , kao nekoliko njih koji sebe smatraju "patriJotama " do yaya.........uglas vikali "mi smo najbolji, najjaci, najpametnij, ne moze nam niko nista , jaci smo od sudbineeeeeeeeeee. i slicne "ja tebi vojvodo , ti meni serdaru " gluposti????

Kome je do tapsanja po ramenu , i price kako je najlepsi i najpametniji , neka ide kod mame, jer su majci sva njena deca lepa i pametna.......pa cak , verovatno i ovi nasi nesrecni "patriJote" koji i ne znaju zasto pisu ovde, sem sto ponekada uzviknu :

Ziveo putinnnnnnn, zivela rusijaaaaaaaa, gde je kosovooooooo, i slicne budalastine......:think:

Evo, jednom da rascistimo i tu zabludu........da je onaj ko istice i kritikuje mane svoga naroda, izdajnik, placenik, i ko zna sta jos.......

Pa upravo je svrha svakog politickog foruma, ili NVO ili bilo koga ko nije vlast ( koja po defaultu mora da sve crta u sarenim bojama ) ......da se isticu mane, da bi se uocile, i da bi se prevazisle ili uklonile.......

Kakva je svrha , recimo ovog foruma, ako bi svi forumasi , kao nekoliko njih koji sebe smatraju "patriJotama " do yaya.........uglas vikali "mi smo najbolji, najjaci, najpametnij, ne moze nam niko nista , jaci smo od sudbineeeeeeeeeee. i slicne "ja tebi vojvodo , ti meni serdaru " gluposti????

Kome je do tapsanja po ramenu , i price kako je najlepsi i najpametniji , neka ide kod mame, jer su majci sva njena deca lepa i pametna.......pa cak , verovatno i ovi nasi nesrecni "patriJote" koji i ne znaju zasto pisu ovde, sem sto ponekada uzviknu :

Ziveo putinnnnnnn, zivela rusijaaaaaaaa, gde je kosovooooooo, i slicne budalastine......:think:

Ja ne znam zasto LDPovci pisu ovde , sem da povremeno uzviknu Huuuuuseine , ziveo Husein Obama .

Back