sebični muškarci

• Začetnik teme Začetnik teme jadnica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uopste mi nije jasno kakve istomisljenike ti trzis?Ja prva sam rekla da se ne slazem sa tobom da su svi muskarci losi i ti si raspalila po svima nama.
Ako ti mislis da su svi losi to je tvoja stvar,ima i onih koji drugacije posmatraju svet,
Zelis li da neko postuje tvoje stavove postuj i ti njihove.Nego zenska raspalila a mi treba da se slozimo sa njom.
Slusaj devojko,ne znam sta ti se desilo u zivotu pa si tako ogorcena ali shvati za sve u zivotu je potrebno dvoje,pa i za svadju.Nikada nije kriva samo jedna strana.Zato nemoj biti tako ogorcena nego prvo preispitaj sebe a onda trazi krivicu kod drugih,ne znam ko je to vec rekao ali slozicu se,nikada ne krivi druge za svoje propuste u zivotu.

bobitza7:
jadnica:
ja sam u istom položaju ko i ti.moram počet učit za ispite u prvom mesecu a nikako da počnem.htela bi i na skijanje u sloveniju al ne znam da li ću ići.

Ja sam sad na zasluzenom odmoru(kobojagi zasluzenom-pala sam godinu)i zato mi se ne uci!!!A znam da moram i da me to ceka kasnije.UZAS!!!
koja si godina?ja sad idem jer već predugo sedim tu, a ti lepo uživaj.ćujemo se kasnije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back