kyo.
Elita
- Poruka
- 22.685
ajd reci nesto pametno.samo polako.
tek posle tebe i tvog odgovora na moj post #316
na ovoj temi: http://forum.krstarica.com/threads/175417&page=13

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajd reci nesto pametno.samo polako.
Sta bi nezavisnost RS pre svega znacila za Hrvate iz BIH? Kako bi Hrvati iz BIH trebali da se ponasaju u takvoj situaciji?
tek posle tebe i tvog odgovora na moj post #316
na ovoj temi: http://forum.krstarica.com/threads/175417&page=13
![]()
Ја мислим да треба имати то у виду да ће Хрвати радије претрпети малу штету, само да Срби не добију велику корист. Хрватима много више смета јака Српска, и нека нова Србија пред хрватским вратима, него што имају неку корист од оних пар херцеговачких општина, које су ионако пуне Муслимана. Зато хрватски кругови и лобирају против Српске, иако то повлачи и крај националне приче за Хрвате у ФБиХ.
vidish kako covik poznaje tematiku.
Hrvata ima min.nekih 600tisuca..srba ima tek nekih 900 i kusur.
znaci neznatno vishe.ono sto je bitno je cinjenica, da su Hrvati daleko ekonomski najjaci i da sve vitalno i sto valja u beiha kontroliraju.uz to imaju toliku dijasporu da kad bi se samo jedan dio vratio i bosna bila pre mala.zato,samo polako.vrime radi za nas.ma koliko neki crno crtali.
Ја мислим да треба имати то у виду да ће Хрвати радије претрпети малу штету, само да Срби не добију велику корист. Хрватима много више смета јака Српска, и нека нова Србија пред хрватским вратима, него што имају неку корист од оних пар херцеговачких општина, које су ионако пуне Муслимана. Зато хрватски кругови и лобирају против Српске, иако то повлачи и крај националне приче за Хрвате у ФБиХ.
250tisuca Hrvata i nekih 500tisuca muslimana je protjerano iz ovog sto mi danas zovemo "rs".znaci ovako,mi Hrvati upadnemo "sutra" u rs
"preoremo" je detaljno,cekamo nekih 2-3 godine i onda je proglasimo
republikom Hrvatskom.jel to taKo funkcionira,a lipi!?
vidish kako covik poznaje tematiku.
Hrvata ima min.nekih 600tisuca..srba ima tek nekih 900 i kusur.
znaci neznatno vishe.ono sto je bitno je cinjenica, da su Hrvati daleko ekonomski najjaci i da sve vitalno i sto valja u beiha kontroliraju.uz to imaju toliku dijasporu da kad bi se samo jedan dio vratio i bosna bila pre mala.zato,samo polako.vrime radi za nas.ma koliko neki crno crtali.
Ne odgovori mi juce na pitanje,ko si ti u stvari.Jer lepo bi bilo da se predstavis,a ne da glumis Srbina iz Banata,pod uslovom da se ne stidis toga sto jesi,a ako se stidis,onda s razlogom.I jos nesto,izostavi Kikindu iz tvojih glupih spiskova, tu se pitam izmedju ostalog i JA,a ti.ne,i nemoj davati laznu sliku o gradu ,koji je ubedljivo radikalski.Hrvati u BIH su najvise zakinuti.