Scarface

Darko_89

Aktivan član
Poruka
1.025
Sta mislite o ovoj igrici?
Imam problem, kako da nagovorim devojku da dodje kod mene u vilu?Devojka je u stvari misija, femme fatale, Natalia se zove....
Pise da treba da pricam sa njom ali ne znam kako...Kad pritisnem "T" on isto govori kao: Do you like kids?
Mala pomoc?:confused:

Pa i nije neka misija sad da je zapamtis. Pise samo da Natalie hoce da te vidi, ona te ceka kod nekog svetionik i pise da treba da je ubedis da ode kod tebe u tvoju vilu gde ce posle i ostati tu.

Nasao sam walkthrough ali nema nigde nistao tome.
Ne postoji skala kao kad prodajes drogu, u tome i jeste problem.
Jednostavno pritisnem t i izbaci poruku da je ubedim da podje u vilu.
Postoji u desnom gornjem uglu skala kao za helth njen koji je pri kraju kao kad treba da nekog izmlatim, sto sam i probao ali ne pomaze...

Ja sam svaku ribu bez problema doveo nesećam se kako,igra je zanimljiva kada rešavaš one ključne misije ali ono skupljanje para i vozikanje je smor živi,i još nešto obavezno pogledajte film pre igre,film je ekstra meni je lično bolji sto puta od smorenog Godfather-a,toliko je dobar da sam ga kupio na kiosku za 400din. kada se prodavao,onda mi je jedan drug rekao ja nikad ne bi da 400din za film i kada sam mu ga dao da pogleda odma je otišao da ga kupi:lol:

Ja sam svaku ribu bez problema doveo nesećam se kako,igra je zanimljiva kada rešavaš one ključne misije ali ono skupljanje para i vozikanje je smor živi,i još nešto obavezno pogledajte film pre igre,film je ekstra meni je lično bolji sto puta od smorenog Godfather-a,toliko je dobar da sam ga kupio na kiosku za 400din. kada se prodavao,onda mi je jedan drug rekao ja nikad ne bi da 400din za film i kada sam mu ga dao da pogleda odma je otišao da ga kupi:lol:

shta bi onda taj tvoj drug meni reko ???
mene svaki film koshta 1200-1300 din. !!!

Back