Scarface

bacha nubaro jedna..ako nisi gledao film onda igru nisi ni shvatio :lol:
igra je jedno vreme bila moj favorit,a sad cu je ponovo instalirati da predjem na novoj masini :mrgreen:

Ma gledao sam film nesto malo...u filmu tony pogine na kraju a ovde u igri prezivi...

znam samo da je on kao imigrirao iz Kube u SAD i u Majamiju poceo da se bavi drogom i tim sranjima...i na kraju onaj Sosa posalje neke likove da ga ubiju i ubili su ga...a u igri prezivi..

LOL !

ne ubiju te...nego ti ubijes onog lika sa skracenom dvocevkom sto ti dodje iza ledja i onda pobegnes u onim kolima a ovi ti zaplene vilu i kasnije je ti otkupis...a na kraju igre ubijes onog Sosu...i to je to..ne ubiju te uopste...

BRATE idi prvo gledaj film pa sedi da igras ...ima veze veruj mi,igra je do jaja....igra u stvari pocinje tame gde se film zavrsava...pocinjes od 0

eee bacho nubaro :lol:
ides na mapu i onda odaberes opciju za misije i onda odaberes za Deal-ove ;)
da vidis posle kad uzimas po 15 kila kokaina..od jednog razvozenja po gradu zaradis oko 30 miliona :D
ja sam igru zavrsio sa budzetom od 103 miliona :mrgreen:

Сви они који играју игру, а филм нису гледали, не капирају пола игре. Зато, ленчуге седите и одгледајте филм пре него што бекнете у вези игре.z:)

Back