SBB dobio Informer tv

Uvođenjem Informer TV, Kurir TV i K1 na SBB platformu, i to na visokim pozicijama, te televizije su praktično dobile nacionalnu pokrivenost time što su prisutne na svim operaterima, a 90% domaćinstava ima neku kablovsku.
Time su stvoreni uslovi za Vučićev plan da kontroliše čiravu medijsku scenu ne zaboravimo da država tj vučić daje godišnje milione evra informeru kuriru i sličnim televizijama da rade propagandu iako su navodno privatne televizije

Onima koji su "popizdeli" zbog ovoga je potreban psihijatar, a ne kablovska televizija. Pobogu, niko vas ne tera da gledate bilo koji televizijski kanal.

Popizditis jer gadost je sve dostupnija, danas je to informoronska gadost, sutra ko zna šta. Evo, ja se i ne sećam kad sam poslednji put gledao bilo koju tv pa mi se prevrće želudac na ovu vest.

vrtim jutros kanale i iskoci mi informer :rotf:
Shocked Ubisoft GIF by Rabbids

Mislim da ne smeju, po ugovoru o kupoprodaji.

Ali znajući njih i njihov princip da se zakona ne moramo držati kao pijan plota, ništa se ne zna.
Zašto ne bi smeli? To se u civilizivanim zemljama rešava administrativnim merama, kao sa RT u EU.Nek se emituju iz prijateljskog susedstva, uostalom, osim što svojom agresivnošću održavaju ove na vlasti drugo ništa i ne rade.

Da, znam da mogu da napravim listu, i da blokiram đubre kanale,to ne menja činjenicu da većina neće, da će se većina trovati,da to đubre postoji
.Ignorišem i Ćacilend,al' me ne boli manje činjenica da je centar grada okupirala paravojska debila

Back