Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 88.612
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sns caci na drogama, epizoda xyz, aljek siftar ih puni sa spidom, kao zelenski svoju vojsku, da se samobijaju- Nepoznati napadač se zaleteo ka vozilu i udario Manojlovića pesnicom u glavu kroz otvoreni prozor, uz pretnju: „Mrtav si čovek! - navodi se“.
ma kakvi, ovo moze samo drogirani da uradi, cisto sumnjam da savo zna neke borilacke vestine, nego je drogiranog lako savladati, samo ga bacis na zemlju kao vrecuKako su i najavili, represija diktatorskog rezima se povecava.
Ovaj ko pisao ovaj broj celu gajbu popio , pa video 350 000. Ovde ima 1 ili 2 000 mozda manje. Slab sam sa procenama.
Напад на њега је одлика СНС Србије, батинаши и кримоси. Против таквих се боримо.Kiga briga za Savu Manojlovica koji sam sebi "namesta frku" da bi ispao neki "baja" koji jos i ume da se bije?![]()
kmeeeKiga briga za Savu Manojlovica koji sam sebi "namesta frku" da bi ispao neki "baja" koji jos i ume da se bije?![]()
Pa mene je za njega bas briga, cenila sam ga ranije, sada se pokazao ko je i sta je.
kmeeePa mene je za njega bas briga, cenila sam ga ranije, sada se pokazao ko je i sta je.
Kmeee tebi.
Да, нападнут од стране кримос-снс-србије.Pa mene je za njega bas briga, cenila sam ga ranije, sada se pokazao ko je i sta je.
Kmeee tebi.
To mogu i moje mačke, isto pomoću telohranitelja.
Да ти шаљемо песка мало, да и теби буде лакше?To mogu i moje mačke, isto pomoću telohranitelja.
Moja mačka isto tako savladala psa iz susedstva, bio vezan.Bravo Savo !
Питај Ћација и СелаковићаMoja mačka isto tako savladala psa iz susedstva, bio vezan.
Nego ozbiljno, koliko košta PR nastup?
Kažu da mogu da biju svakog psa na svetu, tj ako je propisno vezan i u propisnom kavezu.Да ти шаљемо песка мало, да и теби буде лакше?