lapsi
Poznat
- Poruka
- 8.362
Nadam se da je samo ta vrsta veze, da nije još više zastranio!!!Ima veze sa njim jer je njega direktno spomenula.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nadam se da je samo ta vrsta veze, da nije još više zastranio!!!Ima veze sa njim jer je njega direktno spomenula.
Baka povređuje samom svojom pojavom.Kakav sraman i izmišljen "naziv" teme.
Gdje je snimak da je ova baka "nasrnula" na bilo koga? Koga je povrijedila?
Kao drži kosu u rukama, pa.. mogla je držati i sjekiru, ali nije nikoga napala.
Neki ovdje priželjkuju nekakav incident i vide nepostojeće.. verbalno su više nju izvrijedjali.
Koliko polemike oko izmišljenog "nasrnuća"?
Super, sve si "rekla" ali o sebi.Baka povređuje samom svojom pojavom.
Umjesto kose mogla je držati peškir i češalj.
Baka povređuje samom svojom pojavom.
Umjesto kose mogla je držati peškir i češalj.
Što Hero žali babu?Да ли је сад јасније зашто балкан треба прелазити искључиво самолетом? Од Словеније до Црне Горе и све између.
Loš pokušaj.Super, sve si "rekla" ali o sebi.
Što Hero žali babu?
Babu je buva ujela.![]()
Nisam ni ja oduševljena s njima, ali sudbina brate, protiv sudbine se ne ide. Pomiriš se s njom i boriš na svoj način.Чувам себе Лапсињо. Што мање гледам балканце лепши ми живот.
To je za Instagram...Kada neuračunljiva osoba ima u ruci hladno oružje i vitla s njim oko glava drugih ljudi, šta je to?
ti vidis kako ti sns kartel kaze da vidisja koliko sam vidio ona je stajala na svom imanju a napadnuta je fizzički od strane drugosrbijanac i piculića
Mila Pajić sa druge strane je oličenje lepote "pametnije" SrbijeZanimljivo je koliko je nakaznih ljudi oduševljeno s njim!![]()
Baba sa kosom je većinska Srbija!ti vidis kako ti sns kartel kaze da vidis
Pogledajte prilog 1756556
a kako gradjani srbije vide , pokazuju snimci.
1,dolazila je kolona stazom i kolovozom u pratnji policije. dakle,demorkatsko pravo naprotestnu setnju, tu su i policijska kola. sve regularno.
2,baba cula da dolaze,pistaljke, trube... izasla baba sa srpom (dakle naoruzana hladnim oruzjem) Nema ograde od imanja ali to je nebitno u ovoj prici, vidi se da je baba dosla sa srpom do kolovoza.
3.baba zaustavlja kolonu staje ispre, sa srpom. baba preti ''ne dirajte mi vucica, imam ja metke za vas''
4. sa takvim nastupom i sa srpom u rukama preteci baba je zaustavila kolonu.
5. dobila je povike iz kolone koju je sa srpom zaustavila : ''ajde bre baba bezi skloni se, dodji baba da se igramo i bakicu u maricu''
6. baba poteze srp na ucesnicu kolone - POKUSAJ UBISTVA.reaguje i policajac u civilu oduzimaju babi hladno oruzje.
tako ste i za kriminalce jurisnike narko kartela kada premlatise bejzbol palicom devojku pricali da su mladici koji su samo brnaili svoje prostorije I AKO JE DEVOJKA PRETUCENA NA KILOMETAR I DVESTA METARA DALJE OD PROSTORIJA SNS NA BULEVARU OSLOBODJENJA. dakle banditi dileri droge , su istrcaliiz prostorija sns jer su studenti lepili plakate na korpu zasmece u blizini a potom seli u autu i krenuli da TRAZE STUDENTE , DAKLE KRENULI U LOV , PA SU VOZILI AUTO 1200 METARA DA BI TEK U ULICI NOVOSADSKOG SAJMA NASRNULI NAD EVOJKU KO BESNI KEROVI ,DAKLE TO JE BIO LOV!
vi ste ih pomilovali
odgovaracete za ODOBRAVANJE NASILJA !
ne pricaj gluposti
Sem vas nekolicine na Krstarici slušam šta priča običan svet koji do para dolazi radom i mukom.ne pricaj gluposti
Sem vas nekolicine na Krstarici slušam šta priča običan svet koji do para dolazi radom i mukom.
Ovi što su "vaši" to u stalnim muljačinama.
rekoh tiSem vas nekolicine na Krstarici slušam šta priča običan svet koji do para dolazi radom i mukom.
Ovi što su "vaši" to u stalnim muljačinama.
Od kako se Baba Sa Kosom oglasila u Beogradu momentalno prestale blokaderekoh ti
ne pricaj gluposti
ajd u pivo da nečemo odgovaratiodgovaracete za ODOBRAVANJE NASILJA !
Zna se ko kosi, a ko vodu nosiKosi baba, kosim ja...
Ne znam ko je Blaf, ali sam jednoga preletača odavno prepoznala. Izbjegava me u širokom luku. Zna da znam. Ljigavo slatkorječiv i pametan, a ti su najopasniji. Da, i samodopadljiv do bola.Ма бре Столе, Блаф је сендвичарио годинама. Понудили му флаширану воду и сад урличе за блок. Најгора сорта.
Blokade i ne treba da budu po putevima nego predsednistvo da se blokira.Od kako se Baba Sa Kosom oglasila u Beogradu momentalno prestale blokade
Kako kod vas po pičlkovcima gornjim, donjim, malim, velikim?