limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.136
Ako imate neki pametan savjet pri kupovini obuce,odjece ili bio cega drugog, podijelite ga ovde. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rekli smo "pametan"Imam.
Nema nšta za dž lol

obucu ne bih nikada narucivala online...jednom sam samo i nikada vise...Imam ja... Kada naručujete obuću online, stavite u napomenu "samo nenošeno".
Ja sam 3 puta dobio patike koje je neko očigledno malo nosio, verovatno naručio online pa vratio u roku od 14 dana, pa onda to prodaju kao novo. A videlo se fazon da je đon prljav malo i da su već malo savijene.
Kontam da gomila ljudi vraća obuću kada shvati da im ne odgovara broj i logično ta obuća se prodaje kao nova dalje, a ja ne želim obuću u kojoj je već nečija smrdljiva noga hodala.
Ako kupujem novo, želim da moja smrdljiva noga bude prva u njoj!
I otkad sam počeo da stavljam tako u napomenu, sve sama nova obuća, lepo upakovana, još miriše na proizvodnu traku u Vijetnamu.
ahhh pa nadji neku da te drzi za ruke u procesu...da je gledas u oci i izgubis se i zaboravis...a obuca postane projektil medju zvezde koje sjaje u njenim ocima kao refleksija tebeJa ne mogu da probam u prodavnici, imam tremu tamo, a šta ako je prodavac neki foot fetišar.![]()

naivno musko....zvezdice nemaju cenu...ni vrednosti tebi ocigledno bitne...Dobar savet, ako bi pošla sa mnom onda bi mogla i da mi kupi, ovako kada naručuješ online moraš iz svog džepa.

Izvini ja sam VagaIzvini ja sam Bik, materijalizam mi u zvezdama.
Tako da ako želiš par iskrica u mojim očima, kupiš mi par adidaski. Prosto.
![]()
lava mi u venama kljuca od vatre one prave, iskosnke....

ne zelim iskrice...

Dje ce ti dusa,bas su imali saveta.Ko bi rekao da se na sopingu ljudi mogu muvati.
Ja se izvinjavam sto kvarim idilu,ali molim vas,vratite se na temu.![]()

Kupovati na popustima.Ako imate neki pametan savjet pri kupovini obuce,odjece ili bio cega drugog, podijelite ga ovde.![]()