Cro_čvarak
Iskusan
- Poruka
- 6.899
Da su krenuli 6-og aprila vrlo vjerovatno bi lošije prošli na početkiu jer tamo u to doba još ima jutarnjih mrazova, pa kad se on otopi bljuzga, njemačka vozila teška i komplicirana za popraviti...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upravo suprotno, 27- marta je zavarao Staljina i sovjetsko vodstvo zbog čega je u Moskvi došlo do odredjenog opuštanja.Ovo je moj odgovor Srbima "stručnjacima alternativne istorije" koji kažu da je 27 mart 1941 godine bio "najveća srpska nacionalna katastrofa". Da ga nije bilo Srbi bi se desetljećima, decenijama "načekali ruskih tenkova" a možda ni tada ne bi dočekali?
Upravo suprotno, 27- marta je zavarao Staljina i sovjetsko vodstvo zbog čega je u Moskvi došlo do odredjenog opuštanja.
Koliko ja znam, Hitler je bio u savezu sa Staljinom sve do 22.06. Nije bilo Logike za taj napad. Pogotovo što Velika Britanija nije bila zauzeta.
Nije bilo saveza, imali su dogovor o nenapadanju.Koliko ja znam, Hitler je bio u savezu sa Staljinom sve do 22.06. Nije bilo Logike za taj napad. Pogotovo što Velika Britanija nije bila zauzeta.
Mislim ostatak Europe u to doba ima bar duplo više stanovnika od Njemačke i Italije. I ideš napadati SSSR koji je ogroman. Treba logistika za tako nešto.
Nije bilo saveza, imali su dogovor o nenapadanju.
Nisu ni to...I o podeli Evrope. SSSR Balitčke države, Finsku i dr.
Taj ugovor bio je mnogo više od pakta o nenapadanju.Nosio je takvo ime sa politicko-taktickih ratloga ali bio je mnogo vise sporazum o saveznistvu.Nije bilo saveza, imali su dogovor o nenapadanju.
Nismo mi spasili SSSR, već idiot Musolini koji je napao Grčku iz Albanije.
Grci su ga potukli do nogu, a Hitler nije želeo front na jugu Evrope.
Zato je svo vreme pokušavao da pridobije Jugoslaviju na svoju stranu, kako bi iskoristio našu teritoriju za napad na Grčku, dolinom Vardara.
Na kraju je, zahvaljujući potkupljivim političarima i narodu koji je mrzeo Nemce izbio puč, nakon kog je Hitler osudio Jugoslaviju na smrt.
Dakle, svakako bi došlo do odgađanja ofanzive, mi nemamo nekog prevelikog uticaja na to.
Jedino što smo uspeli da, kao i obično, upropastimo sebe.