Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Postovane kolege, interesuje me da li je neko od vas polagao ispit 2.9 online i kakva su iskustva?
Poštovana,

Ja sam položio online.

Na pola sat - sat, pre ispita dobićete link.

Bilo je 50 pitanja sa po 4 ponudjena odgovora, koji se vrlo malo razlikuju i zato je generalno konfuzan ispit. Kada odgovorite idete dalje i ne možete se više vraćati na isto pitanje. Ako ne znate isto možete dalje da idete na slkedeće pitanje, ali bez vraćanja.

Bilo je negativnih poena, što je takodje loše.

Vremena imate 1 sat.

Ja sam test radio 20 minuta i većina drugih je bila gotova za pola sata otprilike (sa jedne grupe znam...pisali smo zajedno i diskutovali i pre i posle ispita)

To i jeste moj savet Vama i ostalima, što više razmišljate kod pitanja, samo će Vas više zbuniti, odgovarajte odmah na ono prvo što Vam deluje tačno i logično i neće biti problema.

Pravila će Vam biti poslata na mail blagovremeno i pridržavajte se njih obavezno.

Pozdrav :)

Da li je neko isao na konsultacije iz ispit 2.7 i da li su rekli na koje zadatke da se obrati paznja u ovom roku. Hvala😀
Draga koleginice, ukoliko dobijem nešto proslediću Vam odmah. A vi kolega Mirko 940, ako ne želite da pomognete-nemojte ništa ni pisati. Konkretno moj slučaj: uplatila sam konsultaciju ali nemam kada da odem zbog dece, zbog posla. Ovaj forum funkioniše tako da se razmene iskustva, skripte, literatura. Na stotine mailova sam poslala sa skriptama i iste dobila i mnogo smo se pomogli međusobno, a to najbolje razume onaj ko već radi u knjigovodstvu!! Pozdrav!

Koleginice SanjaGm, kod vas je postalo simptomatično da vas uvek nešto spreči da odete na konsultacije. Prošli put ste isto KAO UPLATILI konsultacije i savladao vas grip. I tako za većinu ispita. Svako ko pogleda vaše poruke na ovom forumu biće mu sve jasno. Tako da umesto sto savetujete mene da ne pišem bolje primenite vi taj savet.

Kolega mirko940 stvarno ne vidim razlog tvog učlanjenja na ovaj forum. Sve knjige možeš da kupiš, kosultacije možeš da platiš, ne znam kakve informacije tražiš ovde.
Ovde ljudi dobrovoljno traže, pišu, šalju, informišu ako smatraju da je je to potrebno, niko nikoga ne obavezuje ni na šta...
Konsultativna nastava se plaća, ali i pribavljanje literature, skeniranje, pisanje skripta i fotokopiranje je takođe nekoga koštalo para i vremena, pa je ipak odlučio da podeli sa ostalima... A ti lepo sve plati i nema potrebe da učestvuješ ovde...

Koleginice SanjaGm, kod vas je postalo simptomatično da vas uvek nešto spreči da odete na konsultacije. Prošli put ste isto KAO UPLATILI konsultacije i savladao vas grip. I tako za većinu ispita. Svako ko pogleda vaše poruke na ovom forumu biće mu sve jasno. Tako da umesto sto savetujete mene da ne pišem bolje primenite vi taj savet.
Dragi kolega, da nažalost je Covid bio prošli put, drago mi je da čitate moje objave na forumu. Nebitno je, naravno da svako od nas želi da ispite položi, opet je potrebno učenje da bi se postigli rezultati. Drugi put izlazim na ispit i volela bih da prisustvujem nastavi (jer sam sigurna da je to već pola položenog ispita)ali ne mogu sprečena sam kao i 80% kolega (nije sve u novcu) a onaj ko želi da podeli iskustvo - podeliće ga bez obzira na sve. Vama želim puno uspeha u polaganju istih. P.S. Vi niste dobijali literature od drugih kolega?

Back