Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Postovane kolege,
zamolila bih Vas, u slucaju da neko poseduje testove i/ili literaturu za polaganje ispita za zvanje Ovlasceni javni racunovodja za jedan i/ili sve ispite (3.1-3.5)
da me kontaktira na mail: aleksic.winksport@gmail.com, radi dogovora oko preuzimanja i dostave istih.
Planiram da polazem navedene ispite u narednim periodima, tako da bi mi svaka pomoc, informacija, razmena iskustava, bila od znacaja,
Unapred se zahvaljujem,

Da li je neko polagao ispit 2.9 online u prošlom roku?Da li može neko da me posavetuje, učim iz testova i skripti što sam našao.Etički kodeks, ili nešto slično?
Ja spremam 2.9 za martovski rok.Ucim iz knjige Revizija-teorija i praksa i preletela sam Eticki kodeks.Imam i starije testove mada koliko sam uspela da primetim takva pitanja se mahom nalazi na kraju svakog poglavlja ove knjige gde su pitanja za proveru znanja.Ako ste u fb grupi onda ste sigurno informisani kako ce ispit izgledati.Vidim da ste Vi 2.1 i 2.2 polozili pa ako mozete da me usmerite sta uciti ili da mi posaljete literaturu iz koje ste spremali (ako je literatura iz fb grupe to sve imam)

Pozdrav. Da li neko ima iskustva sa polaganjem online ispita za ovlascenog racunovodju, interesuje me kako izgleda test, da li je na zaokruzivanje? Konkretno predmeti 2.3 i 2.2
Ono sto sam saznala je da su svi testovi koji se polazu online na zaokruzivanje,bude 4 ponudjena odgovora,ne moze da se vraca na prethodno pitanje i ima negativnih bodova.U decembru su skidali -1 po netacnom odgovoru a sad valjda -0.5

Drage kolege
Da li neko zna kako funkcionise priznavanje ispita? Ja sam zavrsila visu skolu ali bih htela da polazem za racunovodju. Koliko bi mi ispita priznali i da li saljem vise zahteva ili samo jedan pa mi oni na osnovu uverenja o polozenim ispitima priznaju vise ispita? Ja sam pokusala da zovem SRRS ali je konstantno zauzeto. I da li neko moze da mi posalje testove, skripte bilo sta od literature? Moja mail adresa je majapopovic85@gmail.com
Hvala unapred

Drage kolege
Da li neko zna kako funkcionise priznavanje ispita? Ja sam zavrsila visu skolu ali bih htela da polazem za racunovodju. Koliko bi mi ispita priznali i da li saljem vise zahteva ili samo jedan pa mi oni na osnovu uverenja o polozenim ispitima priznaju vise ispita? Ja sam pokusala da zovem SRRS ali je konstantno zauzeto. I da li neko moze da mi posalje testove, skripte bilo sta od literature? Moja mail adresa je majapopovic85@gmail.com
Hvala unapred
Na sajtu srrs imate sta sve treba od dokumentacije za priznavanje ispita.Zahtev saljete za sve ispite za koje mislite da postoji mogucnost da budete oslobodjeni jer se samo prvi zahtev ne placa.Ja polazem za ovlascenog pa nemam literaturu koja vam treba ali puno toga mozete naci u grupi na fejsu

Back