Postovana Mirjana, da li biste mogli materijale da posaljete na mejl aleksandar.milosavljevic@hotmail.comPoštovani,
posedujem materijal za polaganje ispita 21,22,23,26,27,28 i 29
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postovana Mirjana, da li biste mogli materijale da posaljete na mejl aleksandar.milosavljevic@hotmail.comPoštovani,
posedujem materijal za polaganje ispita 21,22,23,26,27,28 i 29
Zainteresovana sam za skripte iz sva četiri ispita. Ako niste prodali kupila bih.0642324156 DraganaMaterijal 2.6;2.7;2.8;2.9 skripte i rokove prethodne.
Ko je zainteresovan u inbox!
Ako ste nešto dobili od literature da li bi ste mi prosledili dragance24@yahoo.com. Treba da krenem pa polažem pa prosto nemam pojma odakle bih.HvalaPoštovane kolege,
Ako neko ima literaturu,skripte,testove,pitanja iz prethodnih rokova za ispit 2.1. 2.2. 2.3 2.4 2.5 2.6. 2.7 2.8 i 2.9 zamolila bih Vas da mi pošaljete na mail: jasnam85@gmail.com
Unapred hvala
I mene interesuje, ako je neko polagao ispit 2.3 u decembru, da li moze da prenese iskustva I pitanja koja se bila.Drage kolege, da li je neko polagao/položio u decembarskom roku ispite 2.3. i 2.4. da prenese iskustva i pošalje neke novije testove.
Moj mejl je 79sladja@gmail.com.
Koleginice, meni trebaju testovi za 2.1, 2.2 I 2.6. Hvala unapred. josipovicjasmina@gmail.comKoleginice, meni bi trebali tstovi za 2.2 ako imate. Hvala unapred![]()
Postovana, meni trebaju za sve te ispite koje ste naveli 2 1,2.2,2.6,2.8,2.9Da li neko ima novije testove i skripte za 2.7? Ako imate možete poslati na mail sanjagm@yahoo.com. Kome treba imam elektronski za 2.1,2.2,2.6,2.8,2.9.
Hvala
Prvo podnosite zahtev za priznavanje, pa kad Vam jave šta je priznato, onda uplaćujete te ispite.Zdravo. Da li neko može da mi kaže kada podnosim Zahtev za priznavanje ispita da li treba da pošaljem i dokaz o uplati tih ispita ili samo zahtev pa ako priznaju onda uplaćujem te ispite?
Marta ja sam prvi put polagao u decembru 2020.godine, dakle u prošlom roku.Spremao sam ispite 2.1 i 2.2 i hvala bogu položio.Što se tiče školske spreme, koliko sam shvatio diplomiranim ekonomistima priznaju uglavnom 3 ispita (2.3,2.4 i2.5) dok master ekonomistima sa drzavnog fakulteta priznaju i 2.1 ispit.Bitna stavka je sada da ima na svim ispitima ,bar koliko ja znam negativnih poena, što otežava polaganje ispita (na sreću) jer ima dosta pitanja na zaokruživanje.Pozovite savez, pripremite uverenja o položenim ispitima sa fakulteta, i onda će vas obavestiti o broju priznatih ispita, koje će te naknadno uplatiti kao i redovne kada polažete.Što se tiče literature, ona je preporučljiva, međutim ,ruku na srce svi uglavnom uče iz skripta i testova koje se godinama vrte, po sajtovima (Facebook ,forumi i sl.).Pozdrav kolege. Tek sam počela da ulazim u ovu priču pa bi mi i više nego dobrodošlo par saveta i informacija. Planiram da od juna krenem da dajem ispite za ovlašćenog računovođu. Koliko ste ispita odprilike davali po roku? Sa kim mogu da se konsultujem oko priznavanja ispita? Završila sam smer ekonomija i biznis pa me zanima da li bi neki predmet mogao da mi se prizna. Pokušala sam preko telefona da dobijem malo više informacija,ali su bili malo šturi u odgovorima. I za kraj gde mogu da uzmem knjige za ispite,a da nisu sa njihovog sajta,pošto im je cena prevelika. Zanima me da li neko ima svu potrebnu literaturu od 2.1 do 2.9. da proda? Ako je neko voljan da podeli neku informaciju ili iskustvo,može da mi se javi i na marta.stoicov@gmail.com
Veliki pozdrav,saborci!![]()
Hvala puno na odgovoru! Ja sam se pogrešno izrazila, nisam diplomirani,već strukovni ekonomista. Pozvaću savez da proverim proceduru oko priznavanja ispita. Da vi nemate možda te skripte i testove za 2.1. i 2.2. da počnem da pripremam za jun?Marta ja sam prvi put polagao u decembru 2020.godine, dakle u prošlom roku.Spremao sam ispite 2.1 i 2.2 i hvala bogu položio.Što se tiče školske spreme, koliko sam shvatio diplomiranim ekonomistima priznaju uglavnom 3 ispita (2.3,2.4 i2.5) dok master ekonomistima sa drzavnog fakulteta priznaju i 2.1 ispit.Bitna stavka je sada da ima na svim ispitima ,bar koliko ja znam negativnih poena, što otežava polaganje ispita (na sreću) jer ima dosta pitanja na zaokruživanje.Pozovite savez, pripremite uverenja o položenim ispitima sa fakulteta, i onda će vas obavestiti o broju priznatih ispita, koje će te naknadno uplatiti kao i redovne kada polažete.Što se tiče literature, ona je preporučljiva, međutim ,ruku na srce svi uglavnom uče iz skripta i testova koje se godinama vrte, po sajtovima (Facebook ,forumi i sl.).
Imam, sutra Cu vam proslediti na mail adresu se transferomHvala puno na odgovoru! Ja sam se pogrešno izrazila, nisam diplomirani,već strukovni ekonomista. Pozvaću savez da proverim proceduru oko priznavanja ispita. Da vi nemate možda te skripte i testove za 2.1. i 2.2. da počnem da pripremam za jun?
Hvala vam puno na pomoći!!! Svako dobro!Imam, sutra Cu vam proslediti na mail adresu se transferom
Postovana koleginice, da li mi mozete proslediti to sto imate od materijala vezano za ispite 1.2, 1.4 i 1.5 i ako imate bilo sta drugo za ostale ispite do 1.9 na meil nmilena85@gmail.com?Pozdrav svima, ja imam da ponudim od 1.1 do 1.5 skoro sve, ako nekome treba nesto ostavite mail ili pisite na moj milka.marjanovic89@gmail.com
Meni bi trebala pitanja sa resenjima za 1.9. Da uporedim sa ovim sto ja imam. Pa bih zamolila ako neko ima da podeli. Puno srece svima
Hvala puno na odgovoru! Ja sam se pogrešno izrazila, nisam diplomirani,već strukovni ekonomista. Pozvaću savez da proverim proceduru oko priznavanja ispita. Da vi nemate možda te skripte i testove za 2.1. i 2.2. da počnem da pripremam za jun?
Imam, sutra Cu vam proslediti na mail adresu se transferom
Pozdrav kolega. Ja ću pokušati u junu da prijavim 2.1. I 2.2.Marta ja sam prvi put polagao u decembru 2020.godine, dakle u prošlom roku.Spremao sam ispite 2.1 i 2.2 i hvala bogu položio.Što se tiče školske spreme, koliko sam shvatio diplomiranim ekonomistima priznaju uglavnom 3 ispita (2.3,2.4 i2.5) dok master ekonomistima sa drzavnog fakulteta priznaju i 2.1 ispit.Bitna stavka je sada da ima na svim ispitima ,bar koliko ja znam negativnih poena, što otežava polaganje ispita (na sreću) jer ima dosta pitanja na zaokruživanje.Pozovite savez, pripremite uverenja o položenim ispitima sa fakulteta, i onda će vas obavestiti o broju priznatih ispita, koje će te naknadno uplatiti kao i redovne kada polažete.Što se tiče literature, ona je preporučljiva, međutim ,ruku na srce svi uglavnom uče iz skripta i testova koje se godinama vrte, po sajtovima (Facebook ,forumi i sl.).
Marta ja sam prvi put polagao u decembru 2020.godine, dakle u prošlom roku.Spremao sam ispite 2.1 i 2.2 i hvala bogu položio.Što se tiče školske spreme, koliko sam shvatio diplomiranim ekonomistima priznaju uglavnom 3 ispita (2.3,2.4 i2.5) dok master ekonomistima sa drzavnog fakulteta priznaju i 2.1 ispit.Bitna stavka je sada da ima na svim ispitima ,bar koliko ja znam negativnih poena, što otežava polaganje ispita (na sreću) jer ima dosta pitanja na zaokruživanje.Pozovite savez, pripremite uverenja o položenim ispitima sa fakulteta, i onda će vas obavestiti o broju priznatih ispita, koje će te naknadno uplatiti kao i redovne kada polažete.Što se tiče literature, ona je preporučljiva, međutim ,ruku na srce svi uglavnom uče iz skripta i testova koje se godinama vrte, po sajtovima (Facebook ,forumi i sl.).
Kolega, planiram da krenem da se spremam za jun. Priznali su mi 2.3., 2.4. i 2.5. pa krećem sa ispitima 2.1. i 2.2.. Sve mi izgleda konfuzno i haotično, nemam predstavu ni kako ispit izgleda jer nisam nigde uspela naći primere testova iz prethodnih rokova. Ako postoji ikakva mogućnost da mi pošaljete nekakav materijal bila bi Vam beskrajno zahvalna. tanjarajsp73@gmail.comImam, sutra Cu vam proslediti na mail adresu se transferom