Postovani,AKO STE SAZNALI NEŠTO JAVITE MI I MENE INTERESUJE HVALA
ukoliko imate nesto od literature u elektronskom obliku za ispit 1.7 zamolila bih vas da mi posaljete.
jovanaf18@gmail.com
Hvala najlepse!
Jovana Milosevic
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postovani,AKO STE SAZNALI NEŠTO JAVITE MI I MENE INTERESUJE HVALA
Zdravo,POZDRAV KOLEGE
POTREBNA MI JE LITERATURA ZA
1.1
1.3
1.4
1.6
1.7
1.8
1.9
OSTAVITE MEJL DA POSLAJEM 1.2 I 1.5
Pozdrav Tamara, vidim da je stari post ali nadam se da ces procitati ovo...
Ukoliko jos uvek imas literaturu od 1.1-1.9 i/ili skripte, mozes li mi poslati na stasa.u@icloud.com?
Hvala
Postovane kolege/koleginice, prijavila sam se za polaganje ispita za OVLASCENOG RACUNOVODJU i iskreno nemam pojma kako ispiti izgledaju i gde bih mogla naci neke skripte kojima bih olaksala razumevanje materije, mislila sam da prijavim FINANSIJSKE INFORMACIJE ZA MENADZMENT, INFORMACIONE TEHNOLOGIJE i mozda FINANSIJSKO IZVESTAVANJE za jun, ali ne znam kolike su knjige, kakva je materija i tome slicno. Da li biste bili ljubazni da mi pomognete oko ovih nedoumica?
Postovana Tamara ako ste dobili ista od navedene literatureDa li umate za 1.5 IFAC-ov Etički kodeks za profesionalne računovođe? bugarskikristina83@gmail.com
Postovana Tamara,da li ste uspeli da nabavite neku literaturu?I ja sam se prijavila za te ispite,pa bi mi dobro dosla pomoc oko literature.Mejl je makibaki61@gmail.com.POZDRAV KOLEGE
1.1
1.3
1.4
1.6
1.7
1.8
1.9
Pozdrav,Zdravo,
ukoliko ste dobili nesto od literature, zamolila bih vas da i meni prosledite.
Od 1.5. do 1.9.
Hvala najlepse!
jovanaf18@gmail.com
Molim Vas da li bih mogla da i ja dobijem literaturu za kopiranje za 1.2. ljubicamaras@gmail.compozdrav, da li bi mogli da mi se javite radi kopiranja za 1,2 1,5 1,4
Mozete li mi poslati testove i literaturu za ispite koje imate na mail ljubicamaras@gmail.com. HvalaSanja, ako mogu da zamolim da mi prosledite te testove koje imate na mail: tatjanam910@gmail.com
Hvala puno
Molim Vas da li biste mi poslali materijal na mail ljubicamaras@gmail.comPoštovani,
posedujem materijal za polaganje ispita 21,22,23,26,27,28 i 29
Molim Vas da li bi poslali i meni materijal na mail ljubicamaras@gmail.comPostovana,
mozete li da mi posaljete na mail miljana.knezevic87@gmail.com materijal za ispite 2.6, 2.7, 2.8 i 2.9
Unapred hvala![]()
Molim Vas da li biste mi poslali materijal na mail ljubicamaras@gmail.com
Pozdrav da li bi ste mogli da mi prosledite šta imate od literature za polaganje. Email: milanka.jurisic@yahoo.comPoštovani,
DA LI STE POLAGALI ISPIT 1,1 INTERESUJE ME KAKVA SU PITANJA.POZDRAVPozdrav svima, ja imam da ponudim od 1.1 do 1.5 skoro sve, ako nekome treba nesto ostavite mail ili pisite na moj milka.marjanovic89@gmail.com
Meni bi trebala pitanja sa resenjima za 1.9. Da uporedim sa ovim sto ja imam. Pa bih zamolila ako neko ima da podeli. Puno srece svima
Drage kolege i meni trebaju pitanja za ispit 2.3, ako neko ima da peosledi na josipovicjasmina@gmail.comKolege, da li je neko izlazio na ispit 2.3 i koja su pitanja bila ?
Molim 1.2 I 1.5 na email kopi.doo@mts.rs. unapred hvalaPOZDRAV KOLEGE
1.1
1.3
1.4
1.6
1.7
1.8
1.9
DA LI STE POLAGALI ISPIT 1,1 INTERESUJE ME KAKVA SU PITANJA.POZDRAV
Postovana, da li biste mi poslali za ispit 1.2., 1.4., 1.5. na milena.scepanovic@gmail.comDA LI STE POLAGALI ISPIT 1,1 INTERESUJE ME KAKVA SU PITANJA.POZDRAV
Tamara, mozete i meni poslati literaturu za 1.2. i 1.5. na milena.scepanovic@gmail.com. Hvala unapredPozdrav Tamara, vidim da je stari post ali nadam se da ces procitati ovo...
Ukoliko jos uvek imas literaturu od 1.1-1.9 i/ili skripte, mozes li mi poslati na stasa.u@icloud.com?
Hvala
Molim Vas da li biste mi poslali materijal na mail jasnam85@gmail.comPozdrav da li bi ste mogli da mi prosledite šta imate od literature za polaganje. Email: milanka.jurisic@yahoo.com
Molim Vas da li biste mi poslali materijal na mail: jasnam85@gmail.comPoštovani,