Može i meni testovi na mejlMoze meni testovi i literatura na mejl natasa.zivadinovic@yahoo.com
jokabg65@gmail.com
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može i meni testovi na mejlMoze meni testovi i literatura na mejl natasa.zivadinovic@yahoo.com
Imam ja nešto, poslaću vam večeras.Poštovane kolege, da li neko ima testove iz ranijih rokova za 2.7 Finansijski menadžment i kontrola ako može da mi pošalje na mejl? jokabg65@gmail.com
Hvala unapred!!!![]()
Pozdrav, da li bi ste mogli da mi pošaljete za 2.2 i 2.3 na email? milanka.jurisic@yahoo.comVanja, da li možete da mi pošaljete na mail rakonjacmr@gmail.com
Hvala unapred
Meni trebaju, bila bih Vam veoma zahvalna ako biste mi poslali materijal za 2.6, 2.8 i ako imate jos neki materijal na bojana.boba89@gmail.comPostovane kolege,
Da li neko ima primer novijih TEST ili skripte za ispitnih iz 2018-2019 iz predmeta 2.7 i 2.9. Ukoliko ima zamolila bih da mi posalje na mail agron010111979@gmail.com
P.S. Kome trebaju testovi i literatura za 2.5-2.6-2.8 neka javi da šaljem na mail
Hvala
Postovana LelaV, bila bih Vam zahvalna ako biste i meni prosledili materijal ukoliko Vam neko od kolega odgovori, jer bih i ja te ispite pripremala. Mail je bojana.boba89@gmail.comPostovani,
Da li mozete da mi posaljete literaturu za2.1, 2.2, 23
vukadinovic.marketing@gmail.com
Hvala punooo
Bila bih Vam zahvalna ukoliko biste i meni prosledili materijal na bojana.boba89@gmail.comPoštovane kolege,
Ako neko ima literaturu,skripte,testove,pitanja iz prethodnih rokova za ispit 2.1. 2.2. 2.6. 2.7 2.8 i 2.9 zamolila bih Vas da mi pošaljete na mail: sladjanaklepic@hotmail.com
Hvala unapred.
AKO STE SAZNALI NEŠTO JAVITE MI I MENE INTERESUJE HVALAPozdrav kolege, da li je neko polagao 1.7 online sada u decembru? Zanima me kako je bilo na ispitu, koliko je pitanja bilo, da li su bila sva pitanja iz knjige Upravljanje kadrovima i sistemima?
Milice je l i Vi polažete 1.7 sada u martu?AKO STE SAZNALI NEŠTO JAVITE MI I MENE INTERESUJE HVALA
POLAZEMMilice je l i Vi polažete 1.7 sada u martu?
Poštovana, molim Vas da mi se javite na e-mail sladjanaklepic@hotmail.com Meni treba sve to, sem 2.3.Poštovani,
posedujem materijal za polaganje ispita 21,22,23,26,27,28 i 29
Poštovana mene interesuje da li imate materijal za ispite 2.1 i 2.2. Možete mi pisati na mail ljubicamaras@gmail.comPoštovana, molim Vas da mi se javite na e-mail sladjanaklepic@hotmail.com Meni treba sve to, sem 2.3.
Postovani,Poštovani, da li možete da mi pošaljete materijal za ispit 1.7 (skripte, stare rokove...) na email scout023@gmail.com
Hvala unapred