Pozdrav svima! Da li može da mi se javi privatnom porukom neko ko je završio Ekonomski fakultet u Beogradu a polaže za Računovođu? Hvala!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postovana, da li mozete da posaljete pitanja za 1.2. Hvala unapred!POZDRAV KOLEGE
POTREBNA MI JE LITERATURA ZA
1.1
1.3
1.4
1.6
1.7
1.8
1.9
OSTAVITE MEJL DA POSLAJEM 1.2 I 1.5
Vanja, možete li mi poslati testove za 2.7 na email: zivanovicjelena81@gmail.com
Ja sam polagala, isto sam iznenađena, pročitala sam literaturu i prešla ranije skripte i testove al džaba. Baš sam besna, isto sam počela da mislim da je do mene, da sam izgleda ja mnogo glupaKolege da li je neko polagao danas 2.9 REVIZIJU. Kako vam se cini? Da li vam se cini ili su pitanja bila preteska i iz nepoznate literature? Ili je to do mene?
Kolege,Ja sam polagala, isto sam iznenađena, pročitala sam literaturu i prešla ranije skripte i testove al džaba. Baš sam besna, isto sam počela da mislim da je do mene, da sam izgleda ja mnogo glupa
47 pitanja za 50min, a pitanja tj. odgovori trosmisleni, em se zabuljiš u onaj kompjuter posle radnog dana za kompjuterom, ne možeš ni da razmisliš jer nemaš vremena, ni da se vratiš naknadno kad razmisliš, ne smeš ni da pretpostaviš odgovor jer ti se onda u slučaju netačnog odgovora računaju negativni poeni. A ponuđene odgovore neću da komentarišem.
I ne znam zašto odmah nisu izašli rezultati, to je kompjuterski i odmah bi trebao da se zna skor pošto 50poena trebaju za prolaz. Nego će oni verovatno to da pregledaju pa će možda da snize kriterijum jer ne bi baš bilo ok da niko ne položi. Svaka čast ako ima nekog kome je jučerašnji test bio lak.
Kad pomislim da sam čitala one knjige i gubila vreme nije mi dobro
U pravu ste potpuno! Knjige, skripte, testove, sve sam prešla, ali ono je bilo strašno i neverovatno zakomplikovano! A rezultate ko zna koliko ćemo morati da čekamo!Kolege,
Ispit me potpuno izbacio iz takta, toliko zavucena pitanja da je nemoguce da ne pogresis. Svaki odgovor moze, a i ne mora da bude tacan odgovor, strasno.
Spremala sam se zaista, i ulozila vreme da ovo polozim, ali uopste ne ocekujem.
Kao sto vidim vecina nas deli isto misljenje, i iskreno se nadam da ce se nesto primeniti barem u smislu kriterijuma, jer je ocigledno precenjen.
Kolege da li je neko polagao danas 2.9 REVIZIJU. Kako vam se cini? Da li vam se cini ili su pitanja bila preteska i iz nepoznate literature? Ili je to do mene?
Ja sam polagala, isto sam iznenađena, pročitala sam literaturu i prešla ranije skripte i testove al džaba. Baš sam besna, isto sam počela da mislim da je do mene, da sam izgleda ja mnogo glupa
47 pitanja za 50min, a pitanja tj. odgovori trosmisleni, em se zabuljiš u onaj kompjuter posle radnog dana za kompjuterom, ne možeš ni da razmisliš jer nemaš vremena, ni da se vratiš naknadno kad razmisliš, ne smeš ni da pretpostaviš odgovor jer ti se onda u slučaju netačnog odgovora računaju negativni poeni. A ponuđene odgovore neću da komentarišem.
I ne znam zašto odmah nisu izašli rezultati, to je kompjuterski i odmah bi trebao da se zna skor pošto 50poena trebaju za prolaz. Nego će oni verovatno to da pregledaju pa će možda da snize kriterijum jer ne bi baš bilo ok da niko ne položi. Svaka čast ako ima nekog kome je jučerašnji test bio lak.
Kad pomislim da sam čitala one knjige i gubila vreme nije mi dobro
Čitam sve napisano, i nerviram se. Tek me čeka da polažem navedeni ispit.ispit je bio pravi užas...potpisujem sve što ste rekli..ja radila po osećaju.... pojma nemam da li je dobro ili nije...sve nekako deluje i logično i nelogično..
sve u svemu užas
Mozete li mi proslediti materijal za 2.7 i 2.9. hvala mail je cavors@gmail.comPostovana,
mozete li da mi posaljete na mail miljana.knezevic87@gmail.com materijal za ispite 2.6, 2.7, 2.8 i 2.9
Unapred hvala![]()
Čitam sve napisano, i nerviram se. Tek me čeka da polažem navedeni ispit.
Pa sad drage kolege, ne naplaćujte po 30 eur za mesečnu uslugu vođenja knjiga!!! Valjda ćemo početi da cenimo trud koji ulažemo u ovaj posao, počevši od ispita do konstatnog praćenja novih propisa!
I ja sam juce polagala, bas je bilo obimno...Juce sam polagao ispit 2.7... Moj utisak je da je ispit preobiman za 3h... Potrebno je ili produziti vreme za rad ili smanjiti broj zadataka... Mislim da nije realno da može sve da se uradi normalnim tempom, i da se isproverava...
I ja sam juče polagala 2.7 i u odnosu na ostale ispite je preobiman. Teško je uraditi sve zadatke za 3 sata. Ima puno detalja i treba obratiti pažnju da se nešto ne propusti, a vremena je malo. Zato je i prolaznost znatno manja, svega 30% kako sam čula.Juce sam polagao ispit 2.7... Moj utisak je da je ispit preobiman za 3h... Potrebno je ili produziti vreme za rad ili smanjiti broj zadataka... Mislim da nije realno da može sve da se uradi normalnim tempom, i da se isproverava...
Olivera,I ja sam juče polagala 2.7 i u odnosu na ostale ispite je preobiman. Teško je uraditi sve zadatke za 3 sata. Ima puno detalja i treba obratiti pažnju da se nešto ne propusti, a vremena je malo. Zato je i prolaznost znatno manja, svega 30% kako sam čula.
Jesam, ali ništa nisam stigao da proverim...I ja sam juce polagala, bas je bilo obimno...
Nekako sam uspela sve da ispisem i izracunam ali bez vremena za proveru.
Jel ste uradili sve zadatke?
I ja sam dobio uštedu, na trećem nivou prvog odeljenja...Olivera,
Da li ste kod 2 zadatka dobili sve troskove? Ja sam kod jednog nivoa dobila prihod tj ustedu. Mozda nisam dobro izracunala...
Četiri zadatka... Prvi raspodela troškova po aktivnostima, drugi inkrementalni troškovi po nivoima, treći izbor između dve mašine i četvrti racia poslovanja, analiza pokazatelja, predlozi za poboljšanje perfomansi, efekat uzimanja faktoringa...Koji su zadaci bili na testu 2.7?
I ja sam dobila uštedu i bila sam sigurna da sam pogrešila. Izgleda da nisam kao ni viOlivera,
Da li ste kod 2 zadatka dobili sve troskove? Ja sam kod jednog nivoa dobila prihod tj ustedu. Mozda nisam dobro izracunala...