anica.popovic
Početnik
- Poruka
- 6
Molim vas da i meni pošaljete testove, bila bih vam mnogo zahvalna. anica.popovic65@gmail.com
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Molim vas da i meni pošaljete testove, bila bih vam mnogo zahvalna. anica.popovic65@gmail.com
Koleginice, pokušavam da Vam prosledim materijal koji imam za 2.2 ali dobijam odgovor da je mejl adresa neispravna. Ukoliko želite, javite mi se na: nena.stojanovic992@gmail.comKolege, da li je neko bio na pripremnoj nastavi za ispit 2.2, i ako imate materijal sa pripreme bila bih zahvalna da mi posaljete na mail zamm07194@gmail.com, ili neke primere resenih testova.Hvala.
Poštovana, možete li meni da prosledite sve osim 2.1.Poštovani,
posedujem materijal za polaganje ispita 21,22,23,26,27,28 i 29
Poštovana,Drage kolege, prijavila sam za decembar ispite 2.6-2.9., ostatak mi je priznat.
Odakle učite, knjige, skripte ili kombinacija? Da li je realno moguće u jednom roku položiti 4 ispita?
Ako nekome treba, imam skripte i testove za 2.7-2.9, a bila bih zahvalna ukoliko bi mi oni koji imaju bilo šta vezano za ispit 2.6 poslali na mail gordanailijin1@gmail.com. Hvala.
Evo od mene najsvežija informacija, ja sam završila Spoljnu trgovinu, opcija Međunarodne finansije, priznato mi je 2.1. I 2.5.Da li saznala mozda odgovor i mene interesuje?
Vanja, možete li mi poslati literaturu za 2.4.Imam skripte, testove i nesto od literature za 22,23,24,27,28
Postovana,Poštovani,
posedujem materijal za polaganje ispita 21,22,23,26,27,28 i 29
Pozdrav, da li možete meni da pošaljete ispitna pitanja za 1.4, 1.8 i 1.7 na mail anica.popovic65@gmail.com? Unapred hvalaPoštovane kolege da li neko ima primere ispitnih pitanja za 1.9 i da li neko sprema 1.9 za jun. Svaka pomoć je dobro došla, ako imate možete miposalti na mejl vukosavasrtk@gmail.com! Hvala
Ako nekome treba imam ispitnih kombimacija za 1.4, 1.8 i 1.7.![]()
da li biste mi prosledili ukoliko dobijete 1.7Pozdrav, da li možete meni da pošaljete ispitna pitanja za 1.4, 1.8 i 1.7 na mail anica.popovic65@gmail.com? Unapred hvala
Postovane kolege da li neko zna kako se polaze on line? Preko koje aplikacije?
Postovane kolege da li neko zna kako se polaze on line? Preko koje aplikacije?
[/QUOTE
Objavljeno je na facebook srrs
Pozdrav. Za 2.7 ako moze na mail tixyc89@gmail.comImam skripte, testove i nesto od literature za 22,23,24,27,28
Poštovana, Da li biste bili ljubazni da prosledite i meni materijale za ispit 2.2 na mejl olga_stankovic86@yahoo.comKoleginice, pokušavam da Vam prosledim materijal koji imam za 2.2 ali dobijam odgovor da je mejl adresa neispravna. Ukoliko želite, javite mi se na: nena.stojanovic992@gmail.com
Možete li mi poslati za 2.7. Hvala unapredImam skripte, testove i nesto od literature za 22,23,24,27,28