Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav svima. Totalno sam nova u svemu ovome. Planiram da počnem sa procesom oko prijave i polaganja ispita za ovlašćenog računovođu. Završila sam Visoku poslovnu školu, ali koliko vidim, nemam prava na priznavanje ispita. Ono što mene zanima je da li neko može bliže da me uputi u sve oko polaganja, literature, i ukoliko neko može da mi pošalje bilo šta od literature, skripti, testova, šta god, kako bih imala barem neku početnu tačku odakle da krenem.
Mail: ninar439@gmail.com

Unapred zahvalna

NIna, pozoves savez za racunovodje da ti pojasne proceduru. Ali otprilike ide ovako, Uzmes uverenje o polozenim ispitima i napises zahtev za priznavanje ispita i zahtev i uverenje predas Savezu racunovodja da bi ti priznali neke ispite. Meni su priznali dva ispita sa Poslovnom skolom. I onda platis prijavu za priznate ispite, platis prijavu za ispite koje zelis da polazes u narednom ispitnom roku i kreces da ucis. 2.6 i 2.9 mozes odmah da krenes da spremas posto ti to nece priznati a ti ispiti nisu uslovljeni. Javicu ti se na mejl uskoro da ti posaljem nesto od materijala za prirpremu.

Back