Drage kolege,
da li je neko u mogucnosti da mi prosledi materijal za polaganje ispit 2.1.
Hvala unapred
acke.klina@gmail.com
da li je neko u mogucnosti da mi prosledi materijal za polaganje ispit 2.1.
Hvala unapred
acke.klina@gmail.com
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poštovana, kontaktirajte me oko uslova preuzimanja materijala na zekovic.a@gmail.com. Unapred zahvalnaPoštovani,
posedujem materijal za polaganje ispita 21,22,23,26,27,28 i 29
Molim Vas, kontaktirajte me oko uslova preuzimanja knjiga na zekovic.a@gmail.com. Unapred zahvalnaPostovani, imam ACCA knjige 2.1. 2.2 2.3 I zbirke za 2.6.
Postovana, zainteresovana sam za meterijal. Mozete me kontaktirati na mail tanja.kocic@hotmail.comPoštovani,
Poštovani,
Poštovana,
da li možete da mi pošaljete materijal na mail karijatide.jg@gmail.com? Mnogo hvala! Pozdrav
Da li mozete da mi poslaljete testove za ispit 2.6 na mail natasazivanovic92@gmail.com. Hvaaaala punoooo unapredDa li mozete meni da proslediti testove na tanjamiljanovic6@gmail.com. Hvala
Da li mozes da mi posaljes testove za 2.6 na mail natasazivanovic92@gmail.com. Hvaaala punooo unapredCao, da li mozes da mi posljes testove za 2, 6 na tanjamiljanovic6@gmail.com
Meni trebaju testovi za ispit 2.6 ako mozete da posaljete. Hvaaala punooo unapredAko može i meni na mail irenadjuricmail@gmail.com unapred hvala![]()
Meni trebaju testovi za ispit 2.6 pa ako ima neko moze da mi posalje na mail natasazivanovic92@gmail.comPoštovane kolege,
nova sam u ovome, treba da polazem za Ovlašćenog računovođu. Potrebni su mi testovi , skripte ako neko ima za sledeće predmete :
2.3
2.6
2.7
2.8
2.9
Ako ima zainteresovanih da pomognu, mail je marijana.prekajski.bps@gmail.com
Hvala puno!
Da li mozes mooolim te da mi pustis testove za ispit 2.6 na mail natasazivanovic92@gmail.com. Hvaaaala punoooo unapreeeedDanas sam posalo 2,6 i dobio sam od kolege testove od prosle godine i bili su skoro indentični kao i sada, ako nekom trebaju nek mi se javi.
Da li neko ima testove ili bilosta za 2,9 reviziju
Postovana, ako mozete prosledite mi materijal na agron01011979@gmail.com, 2.7-2.8-2.9 .Hvala unapredMolim Vas kontaktirajte me oko uslova preuzimanja materijala na acke.klina@gmail.com
Postovana, ako mozete prosledite mi materijal na agron01011979@gmail.com, 2.7-2.8-2.9 .Hvala unapred
Postovana, mozete li mi poslati 1.2 i 1.5 na mejl marjanovic.dmd@gmail.com? HvalaaaaPOZDRAV KOLEGE
POTREBNA MI JE LITERATURA ZA
1.1
1.3
1.4
1.6
1.7
1.8
1.9
OSTAVITE MEJL DA POSLAJEM 1.2 I 1.5
Postovani, ako ste dobili nesto od pitanja, molim vas da mi presledite na mejl marjanovic.dmd@gmail.com HvalaPoštovane kolege,
molim vas ,ako neko ima, da mi posalje ispitna pitanja, ili skripte, ... bilo sta za ispite 1,2 1,4 1,5 1,6 1,7
mail : mihajlor257@gmail.com
iskreno se zahvaljujem
Da li moze i meni na mejl marjanovic.dmd@gmail.com HvalaJel može 1.2 i 1.5 na mail paraf2005@gmail.com , unapred hvala.