Poštovani, treba da polažem 2.1,2.2,2.6. Molim dobre ljude koji imaju skripte i testove da mi pošalju na mail krnetabrankaa@gmail.com.
Unapred hvala.
Unapred hvala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozete li mi poslati primerke testova za 2.3 na mail marijailicnbg@yahoo.comPostovana Mirjana,
Da li mozete proslediti materijal za 2.3, ja imam neke starije testove?
Hvala unapred!
mihajlor257@gmail.comPOZDRAV KOLEGE
POTREBNA MI JE LITERATURA ZA
1.1
1.3
1.4
1.6
1.7
1.8
1.9
OSTAVITE MEJL DA POSLAJEM 1.2 I 1.5
Drage kolege, prijavila sam za decembar ispite 2.6-2.9., ostatak mi je priznat.
Odakle učite, knjige, skripte ili kombinacija? Da li je realno moguće u jednom roku položiti 4 ispita?
Ako nekome treba, imam skripte i testove za 2.7-2.9, a bila bih zahvalna ukoliko bi mi oni koji imaju bilo šta vezano za ispit 2.6 poslali na mail gordanailijin1@gmail.com. Hvala.
Zamolila bih Vas da mi pošaljete 2.8. Mail: gordanailijin1@gmail.comPoštovani,
posedujem materijal za polaganje ispita 21,22,23,26,27,28 i 29
postovani, ako ste kojim slucajem dobili literaturu za ispit 1.2 molio bih Vas da mi prosledite na svijatov@gmail.com
i meni na draganavlahovic80@gmail.com HVALAAADa li moze i meni na mejl marjanovic.dmd@gmail.com Hvala
Ako je neko dobio nesto sto se moze iskoristiti moze proslediti na svijatov@gmail.comi meni na draganavlahovic80@gmail.com HVALAAA
Ako ste uspeli dobiti nesto, molim Vas da prosledite na svijatov@gmail.comAko moze i meni nadastasa32@gmail.com
hvala unapred
Ako moze 1.2 na svijatov@gmail.com bilo bi superPOZDRAV KOLEGE
POTREBNA MI JE LITERATURA ZA
1.1
1.3
1.4
1.6
1.7
1.8
1.9
OSTAVITE MEJL DA POSLAJEM 1.2 I 1.5
Ako ste dobili molim prosledite na svijatov@gmail.comPostovana, mozete li mi poslati 1.2 i 1.5 na mejl marjanovic.dmd@gmail.com? Hvalaaaa
Imam skripte, testove i nesto od literature za 22,23,24,27,28
Ako ste dobili molim prosledite na svijatov@gmail.com
Hvalaa unapred
Mozete i meni sve sto imate 1.1-1.9 na snezanaca063@gmail.com