MOLIM VAS POSALJITE 1,2 I 1,5 HVALAAA mihajlor257@gmail.comJel može 1.2 i 1.5 na mail paraf2005@gmail.com , unapred hvala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MOLIM VAS POSALJITE 1,2 I 1,5 HVALAAA mihajlor257@gmail.comJel može 1.2 i 1.5 na mail paraf2005@gmail.com , unapred hvala.
molim vas za 1,5 i 1,6 hvalaSad u nedelju,28. juna izlazim na ispit 1.7 i mnogo bi mi značilo ako bi neko imao ispitna pitanja iz ranijih rokova. Moj mail je jelenapantelic83@gmail.com
Ja imam skriptu za 1.5 i ispitna pitanja koja sam imala u decembarskom roku kao i skriptu i ispitna za 1.6. Hvala unapred
IZVINITE , OPET DA LI MOZETE DA MI POSALJETE NA mihajlor257@gmail.com ispitna pitanja za ispit 1.5 i 1.6 ,hvala unapredAko biste poslali ispitna pitanja za ispit 1.5 i 1.6 ,hvala unapred ,paraf2005@gmail.com, pozdrav.
pozdrav, da li bi mogli da mi se javite radi kopiranja za 1,2 1,5 1,4Ako nije problem da mi se javite na mail s.radisic889@gmail.com da iskopiram knjige. Unapred zahvaljujem
Milice, ukoliko vam neko prosledi za ispite 2.1 i 2.2, možete li poslati i meni na mejl snezanaludvig@gmail.com. Prijavila sam se za iste ispite u decembruPoštovane kolege, da li može neko da mi pošalje novije skripte, testove i literaturu ukoliko je ima za predmete 2.1 ; 2.2. Moj mail je milicasmiljenic@yahoo.com
Unapred zahvala
Molim Vas,ako možete da pošaljete i meni agencija.konto6@gmail.com
Jel možete meni da pošaljete jelenadobrota6@gmail.com hvala unapredPozdrav svima, polazem ispite za racunovodju, prihvaceni su mi 1.1 i 1.3 pa bih zamolila ako neko ima testove ili skripte da mi posalje na milka.marjanovic89@gmail.com
Ja imam u pdf-u prirucnik za primenu mfsi, medjunarodni racunovodstveni standard i kontni okvir, ako nekome treba neka ostavi mail.
Postovani,Danas sam posalo 2,6 i dobio sam od kolege testove od prosle godine i bili su skoro indentični kao i sada, ako nekom trebaju nek mi se javi.
Da li neko ima testove ili bilosta za 2,9 reviziju
Postovani, da li mozda imate novija ispitna pitanja za 1.5 i 1.6 za RACUNOVODJU?
Nazalost nemam ja za racunovodju nisam polagala.Postovani, da li mozda imate novija ispitna pitanja za 1.5 i 1.6 za RACUNOVODJU?
Sanja, mozete li meni proslediti testove i literaturu za 2.2 i 2.6 na mail marija.zdravkovic0908@gmail.comKolege, da li neko ima testove za 2.8 i 2.9 iz prethodnih rokova? Molim Vas da pošaljete na sanjagm@yahoo.com
P.S. Kome trebaju testovi i literatura za 2.1 2.2. 2.6 neka javi da šaljem na mail
Hvala
Mozete li mi poslati testove i literaturu za 2.6 i ako imate za 2.9 na mail marija.zdravkovic0908@gmail.comZamolila bih ako mogu dobiti bilo sta od materijala za 2.6.i svaki savet je dobrodosao.Hvala unapred zivkovic.dina90@gmail.com

Pozdrav, kolege!
Zamolila bih ako neko ima literaturu, testove, skripte za ispite 2.6 i 2.9 da mi posalje na mail tamara.gojkovic991@gmail.com
Hvala unapred![]()
Zamolila bih i ja za literaturu za 2.6. tamara.gojkovic991@gmail.com hvala unapredSanja, mozete li meni proslediti testove i literaturu za 2.2 i 2.6 na mail marija.zdravkovic0908@gmail.com
Hvala puno
Kolege, da li biste poslali ispitna pitanja i skriptu za 1.6 poreski sistem, na mejl milena.scepanovic@gmail.com, hvalaAko biste poslali ispitna pitanja za ispit 1.5 i 1.6 ,hvala unapred ,paraf2005@gmail.com, pozdrav.
Sanja, ako mogu da zamolim da mi prosledite te testove koje imate na mail: tatjanam910@gmail.comDa li neko ima novije testove i skripte za 2.7? Ako imate možete poslati na mail sanjagm@yahoo.com. Kome treba imam elektronski za 2.1,2.2,2.6,2.8,2.9.
Hvala
Darko da li mozeta da mi posaljele za 2.6 testove ili bilo šta što imate na mail milena.scepanovic@gmail.comDarko da li mozeta da mi posaljele za 2.6 testove ili bilo šta što imate na mail...ancimandic85@gmail.com
Postovani,