Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pitala sam i oni su bili zbinjeni, rekli su mi da prvi stepen racunovodja polazu samo kandidati koji imaju srednju skolu, meni su rekli da odmah polazem za ovlascenog priznali su mi tu nekoliko ispita. Sad zbunjena sam i logicno bi bilo da kad je vec tako mogu odmah da dobiju svi sa fakultetima to zvanje racunovodje bez polaganja. jer nije u redu da kantidati imaju srednju skolu polazu za racunovodju i samim tim dobiju pravo na upis u registar dok kantidati sa fakultetom polazu za ovlascenog jer im se logicno priznaje i taj prvi stepen racunovodje a za upis u registar dovoljan je samo sertifikat racunovodje.

Zvala sam savez, izbegavaju da daju odgovor ali na kraju kazu da svi sa ekonomskim fakultetom usmeraja da polazu za ovlascenog jer im je logicno priznato sve iz prvog dela za racunovodju i mogu odmah dobiti sertihikat, a samim tim i licenca i upis u registar. Malo je sramota sto o tome niko ne prica jer ljudi masovno polazu a nisu u obavezi jedino ako to bas zele.
Pa da tako su i mene usmerili i jos kao mi cine sto mogu da preskocim polaganje za racunovodju. Razumem Vas skroz....

Poštovani,

prvi put se prijavljujem za polganje ispita za racunovodje pa da li možete da mi pošaljete nešto od materijala,skripti,polove knjige i testova za spremanje ispita? email je tmsbgd@gmail.com

Hvala unapred svima!
Tanja, molim Vas, ako nije problem, ako dobijete nešto ,da prosledite meni na mail tbucevac@gmail.com. I ja se prvi put prijavljujem za polaganje :-). Hvala unapred

Поштоване колегинице и поштоване колеге, Замолио бих Вас ко може да ми пошаље скрипте и испитна питања и задатке са последњих рокова за испите 2.6, 2.7, 2.8. и 2.9, које сам пријавио за децембарски рок. Унапред Вам се захваљујем на помоћи. Мој email је: jakov.i.nemanjic@gmail.com

Back