Da li je neko trazio uvid u rad?
Na koji meil da se obratim?
Pisala im na koji sam slala prijavu ispita niko ne odgovara
Na koji meil da se obratim?
Pisala im na koji sam slala prijavu ispita niko ne odgovara

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postovana, meni trebaju 2.1, 2.2, 2.4 elektronski ako imate :natasanikolic1978@yahoo.com, Unapred hvalaMeni treba 2.2 2.6 2.8 2.9 sanjanestin@hotmail.com
Da li ste na ispitu imali dovoljno vremena da uradite sve zadatke pošto sam čula da ljudi ne stignu da urade sve? Koliko dugo ste spremali ispit i po Vašem mišljenju da li je ispit tj. zadatke teško savladati?Da, za prolaz od 51, ali očigledno sa visokim zahtevima. Možda subjektivno, ali moja očekivanja, prema onome što sam uradila na ispitu u odnosu na osvojene bodove, su bila mnogo veća. To je na kraju nebitno ako se ima dovoljno za prolaz... samo prenosim svoje utiske.
Za spremanje ispita sam koristila samo zvanično izdatu knjigu i zadatke iz skripte sa pripremne nastave (mislim da ih je ukupno 23), koji su već nekoliko rokova isti i svi su preuziti iz knjige.
Na ispitu je bilo 5 zadataka iz ove skripte, a od toga 2 sa potpuno istim ciframa (neizmenjeni). Ostali zadaci su suštinski isti sa novim ciframa.
Sanja,ako mozete meni proslediti na marija_-ue@hotmail.rsDa li neko ima novije testove i skripte za 2.7? Ako imate možete poslati na mail sanjagm@yahoo.com. Kome treba imam elektronski za 2.1,2.2,2.6,2.8,2.9.
Hvala
kolega,ako ste nesto dobili od literature mozete li i meni proslediti na marija_-ue@hotmail.rsPoštovani, Molim Vas ako neko ima materijale za ispit 2.5-.2.7-.2.8-.2.9 ( testove) da mi pošalje na mail agron01011979@gmail.com
Unapred hvala!
Poštovani, Molim Vas ako neko ima TESTOVI IZ 2017-2018-2019-2020 za ispit 2.5-.2.7-.2.8-.2.9 ( testove) da mi pošalje na mail agron01011979@gmail.com
Unapred hvala!
Realno, meni vremena nije bilo dovoljno. Preobimni su zadaci, ja sam uradila 4. Iz skripte sa pripremne nastave su bili zadaci IV, VIII, IX, XIV i XXI. Od toga 2 sa neizmenjenim ciframa. I još u 2 zadatka se tražilo tekstualno obrazloženje rezultata. Ispit sam spremala dugo, jer je i ceo rok bio pomeren za mesec dana, pa se to razvuklo. Meni su zadaci bili teški jer mi nisu bili logični, celine su posebne i nepovezane. Terminologija nije baš uskladjena sa našom, a u praksi se nisam susretala sa tim. Ali, pomoglo mi je to što sam kombinovala knjigu i skriptu i tako "uhvatila" neki svoj sistem. Knjiga je od 2007. nepromenjena.Da li ste na ispitu imali dovoljno vremena da uradite sve zadatke pošto sam čula da ljudi ne stignu da urade sve? Koliko dugo ste spremali ispit i po Vašem mišljenju da li je ispit tj. zadatke teško savladati?
Pozdrav kolege! Podelila bih svoje iskustvo za 2.7 sa vama. Ispit sam polagala prvi put, spremala sam ga otprilike dva meseca, iz knjige nešto, više iz onog rezimea sa zadacima, i svaki dan sam uradila minimum tri zadatka, pred ispit sam i po pet sati dnevno vežbala. Što se materije tiče, sve je konfuzno, nepovezano i barem meni nikakvog dodira sa praksom nema. Ispit sam završila malo pre kraja, jer sam stvarno dobro provežbala sve. Položila sam sa baš dosta bodova, ali nisam znala šta da očekujem po pitanju rezultata jer znam da sam postupak uradila dobro, ali nisam bila sigurna da li sam u računanju grešila jer nisam imala vremena da proverim. Moj savet je da se stvarno dobro mora provežbati, da ne kažem nabubati, jer je mnogo teško i konfuzno. Iskrena da budem, sada da moram da radim te zadatke, morala bih da se podsećam svega. Toliko o tome koliko sam "zapamtila"Da li ste na ispitu imali dovoljno vremena da uradite sve zadatke pošto sam čula da ljudi ne stignu da urade sve? Koliko dugo ste spremali ispit i po Vašem mišljenju da li je ispit tj. zadatke teško savladati?
Ukoliko ste dobili testove za 2.7, 2.8 i 2.9 zamolio bih Vas da mi ih prosledite na mail georgievskiv@yahoo.com... Unapred hvala, Georgievski VladimirPoštovani svima,
Molim Vas ako neko ima TESTOVI IZ decembar 2018-2019 za ispit 2.5-.2.7-.2.8-.2.9 da mi pošalje na mail agron01011979@gmail.com
Unapred hvala!
Molio bih Vas da mi posaljete testove za 2.8 i 2.9 na georgievskiv@yahoo.com...Hvala, Pozdrav, Georgievski VladimirMeni treba 2.2 2.6 2.8 2.9 sanjanestin@hotmail.com
Ako moze i meni na mail georgievskiv@gmail.com..hvala...pozdrav Georgievski Vladimirako moze i meni sanjanestin@hotmail.com
Molim ako neko ima testove da posalje i meni na maalisaa@yahoo.comPoštovani svima,
Molim Vas ako neko ima TESTOVI IZ decembar 2018-2019 za ispit 2.5-.2.7-.2.8-.2.9 da mi pošalje na mail agron01011979@gmail.com
Unapred hvala!
Mozete li mi poslati skriptu na maalisaa@yahoo.com ili reci gde moze da se nabavi?Realno, meni vremena nije bilo dovoljno. Preobimni su zadaci, ja sam uradila 4. Iz skripte sa pripremne nastave su bili zadaci IV, VIII, IX, XIV i XXI. Od toga 2 sa neizmenjenim ciframa. I još u 2 zadatka se tražilo tekstualno obrazloženje rezultata. Ispit sam spremala dugo, jer je i ceo rok bio pomeren za mesec dana, pa se to razvuklo. Meni su zadaci bili teški jer mi nisu bili logični, celine su posebne i nepovezane. Terminologija nije baš uskladjena sa našom, a u praksi se nisam susretala sa tim. Ali, pomoglo mi je to što sam kombinovala knjigu i skriptu i tako "uhvatila" neki svoj sistem. Knjiga je od 2007. nepromenjena.
Da li meni takodje mozete da posaljete na milicmilan08@gmail.com xvala punoDa li mozete meni da prosledite na e mail:slackas@ptt.rs
da vidim kako izgledaju
Drage kolege, ima li neko ispitna pitanja za racunovodju od 1.4.do 1.9,skripte,zadatke,testove,knjige? milicmilan08@gmail.com Xvala punoPostovani, bila bih zahvalna, ako neko ima literaturu i testove od 1.1-1.9 da mi posalje na zoricaj69@gmail.com