Ivana Ćuprija
Početnik
- Poruka
- 3
Unapred se zahvaljujem 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postovana koleginice, ako nije problem da mi prosledite to sto ste ponudili na v.majdak@gmail.com. Hvala unapred! Sve najbolje!Postovane kolege,
Da li neko ima primer novijih TEST ili skripte za ispitnih iz 2018-2019 iz predmeta 2.7 i 2.9. Ukoliko ima zamolila bih da mi posalje na mail agron010111979@gmail.com
P.S. Kome trebaju testovi i literatura za 2.5-2.6-2.8 neka javi da šaljem na mail
Hvala
Neće pre 15. avgusta tako da se spremite na dugoo, dugoo čekanje.Da li ce skoro rezultati...
![]()
Stvarno mi nije jasno zasto rezultati uvek budu poslednji 45-i dan, kada je rok da se objaveDrage kolege, da li je neko dobio rezultate ispita? U Savezu se niko ne javlja.
Postovane kolege,
Zamolila bih, ko je polagao ispite za racunovodju 1.1, 1.3 i 1.8, da mi posalje testove i skripte, zadatke za navedene ispite na iivana.andjelkovic@gmail.com
Hvala unapred
Jeste li polagali ispit?Kako je bilo?Ja planiram sledece godine ali sad da pocnem da ucim.Imate li bilo sta od testova da mi posaljete da vidim kako izgleda?Hvala unapred e mail:slackas@ptt.rsDobar dan, da li ste nešto dobili od ovih testova za 1.6 i da li biste mogli proslediti na: jaksa.izolda5@gmail.com ,znam da je još daleko decembar ali želim sad na vreme da se pripremim, ne kao sad u junu![]()
Drage kolege, da li je neko dobio rezultate ispita? U Savezu se niko ne javlja.
Da li mozete meni da prosledite na e mail:slackas@ptt.rsDobar dan kolege, da li neko ima testove 1.6 i 1.7. po mogućnosti nešto novije jer ja imam testove još iz 2008 i 2010. Ako nekome treba proslediću te starije. Unapred hvala. jaksa.izolda5@gmail.com
Još uvek ništa. U Savezu se niko ne javlja, kao da su na godišnjem. Da li je neko dobio rezultate?Ceka li jos neko rezultate...
Ima li vesti![]()
Ne jos, valjda ce 45.danJoš uvek ništa. U Savezu se niko ne javlja, kao da su na godišnjem. Da li je neko dobio rezultate?
A to je 19.8 koliko mi se čini. Uvek čekaju poslednji dan... SramotaNe jos, valjda ce 45.dan![]()
Dobro je?! Najkasnije 45 dana- to je 19.8upravo dobila mail
da rezultati najkasnije 45 dana od poslednjeg ispita
i da ce rezultati biti oko 20-og i da cemo dobiti na mail