Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mala ispravka, nije bio zadatak XV već XIV, po meni dosta teži i realno sa svim ostalim zadacima 3 sata nije bilo dovoljno.
Uz to, na pripremnoj nastavi je rečeno da će na samom ispitu u zadatku biti dati diskontni faktori, međutim u današnjem testu jedan od zahteva je bio i da se izračunaju diskontni faktori odnosno nisu bili dati... znam da nije komplikovano ali sa svim ostalim bilo je previše...

Da li neko ima skriptu ili test za predmet Poreski sistem 1.6.? Polažem u nedelju 05.07.2020. i to mi je prvi ispit.
Bilo kakva pomoć bi mi dobro došla. Hvala unapred.
svetlana.bilanovic@gmail.com
Dobar dan, da li ste nešto dobili od ovih testova za 1.6 i da li biste mogli proslediti na: jaksa.izolda5@gmail.com ,znam da je još daleko decembar ali želim sad na vreme da se pripremim, ne kao sad u junu :)

Postovane kolege,
Da li neko ima primer novijih TEST ili skripte za ispitnih iz 2018-2019 iz predmeta 2.7 i 2.9. Ukoliko ima zamolila bih da mi posalje na mail agron010111979@gmail.com
P.S. Kome trebaju testovi i literatura za 2.5-2.6-2.8 neka javi da šaljem na mail
Hvala
Poštovanje svim članovima,

Ja sam od danas novi član i totalni početnik na ovom forumu,
Da li bi neko mogao da mi pošalje literaturu za početne ispite kao i ispitni materijal na krivokuca.olivera@gmail.com. Vreme je da počnem, malo sam okasnila, ali ja ću to polako...
Unapred hvala,
Pozdrav,

Poštovanje svim članovima,

Ja sam od danas novi član i totalni početnik na ovom forumu,
Da li bi neko mogao da mi pošalje literaturu za početne ispite kao i ispitni materijal na krivokuca.olivera@gmail.com. Vreme je da počnem, malo sam okasnila, ali ja ću to polako...
Unapred hvala,
Pozdrav,
Dakle, treba mi ispitni materijal od 2.1 pa na dalje, šta god imate, samo da krenem i počnem,krivokuca.olivera@gmail.com.
Mnogo hvala svima unapred,
Pozdrav

Back