da li neko ima testove ili neku skriptu za predmet 2.7. unapred hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
unasufi@gmail.comDa li neko neko ima neki test za predmet 2.2
unasufi@gmail.comda li neko ima testove ili neku skriptu za predmet 2.7. unapred hvala
Poštovane kolege,
Zamolila koje bio na 2.7-2.9 bih Vas da mi pošaljete testove ako imate iz 2018-2019-2020 za ovlascenog racunovodju na agron01011979@gmail.com
Hvala puno unapred.
Dobar dan, da li ste nešto dobili od ovih testova za 1.6 i da li biste mogli proslediti na: jaksa.izolda5@gmail.com ,znam da je još daleko decembar ali želim sad na vreme da se pripremim, ne kao sad u junuDa li neko ima skriptu ili test za predmet Poreski sistem 1.6.? Polažem u nedelju 05.07.2020. i to mi je prvi ispit.
Bilo kakva pomoć bi mi dobro došla. Hvala unapred.
svetlana.bilanovic@gmail.com
Poštovanje svim članovima,Postovane kolege,
Da li neko ima primer novijih TEST ili skripte za ispitnih iz 2018-2019 iz predmeta 2.7 i 2.9. Ukoliko ima zamolila bih da mi posalje na mail agron010111979@gmail.com
P.S. Kome trebaju testovi i literatura za 2.5-2.6-2.8 neka javi da šaljem na mail
Hvala
Dakle, treba mi ispitni materijal od 2.1 pa na dalje, šta god imate, samo da krenem i počnem,krivokuca.olivera@gmail.com.Poštovanje svim članovima,
Ja sam od danas novi član i totalni početnik na ovom forumu,
Da li bi neko mogao da mi pošalje literaturu za početne ispite kao i ispitni materijal na krivokuca.olivera@gmail.com. Vreme je da počnem, malo sam okasnila, ali ja ću to polako...
Unapred hvala,
Pozdrav,